Muziek van de week: Scouting for Girls – Elvis Ain’t Dead

Mijn muzieksmaak varieert van the Beatles tot Frank Sinatra en van Acda en de Munnik tot U2 . Elke week zal ik je laten kennismaken met een liedje uit mijn muzieklijst en vertellen waarom ik juist dát liedje heb gekozen.

Klik hier voor Scouting For Girls met Elvis Ain’t Dead.

Inmiddels is Scouting for Girls ook bekend in Nederland, dankzij het nummer ‘This ain’t a love song’, maar lang daarvoor kende ik de band al. Eén van hun oudere nummer is dit nummer ‘Elvis ain’t dead’. Het is een band met vrolijke nummers gezongen door met Brits accent en met leuke songteksten. Ze hebben nog veel meer leuke nummers (She’s so lovely, James Bond, I need a holiday, I’m not over you etc). Luister daar vooral ook naar, dan ga ik nu even meezingen: ‘Elvis ain’t dead, cause I heard him on the radio!’

6 Comments to “Muziek van de week: Scouting for Girls – Elvis Ain’t Dead”

  1. Dat is zo’n leuk liedje! Op het concert speelden ze die ook op de voorwaarde dat wij meezongen. Natuurlijk heeft iedereen keihard mee geschreeuwd :)

  2. Super leuk liedje ;d
    x

  3. Leuk liedje! Veel plezier met winkelen :D
    x

  4. Leuk om te lezen (: Ik heb op mijn blog een soortgelijke rubriek: Shuffle/Sansa.

  5. Goede smaak! Scouting For Girls kende ik ook al heel lang, vind ze meteen een stuk minder leuk nu ze bekend zijn, omdat er nu ook weer van die groupies en nep-fans aan het opkomen zijn. (Zusjes, onder andere). Maar inderdaad een heel lekker nummer!

  6. Ik heb ze een poosje geleden live gezien in de Oosterpoort in Groningen! Ze zijn live heel heel heel goed!

Leave a Reply