Zylom

Bron

Ik verveel me wel eens. Jij vast ook. En wat ga ik doen als ik me verveel? Spelletjes spelen. En nee, dan heb ik het niet over Call of Duty of zoiets, maar over de spelletjes van Zylom.

Zylom.nl is namelijk een website met allerlei spelletjes (goh). Die kun je online spelen of downloaden (voor een uur). Ook kun je ze kopen, maar dat heb ik nog nooit gedaan.
Ik moet zeggen: het is niet nuttig, maar wel leuk om te doen. Zelf houd ik van timemanagementspelletjes en Mahjong. Maar ze hebben ook van die drie-op-één-rij en zoekenvindspelletjes. Dus ik denk voor ieder wel wat.

Dus als je je verveelt, kijk hier dan een keer op!

(Mocht je denken: schrijft ze dit in opdracht ofzo? Nein, ik ben niet gevraagd om hierover te schrijven, maar ik vind het zelf gewoon een leuke site)

19 gedachtes over “Zylom”

  1. Toen ik het plaatje zag dacht ik eerst dat het over de hongerspelen ging :P
    Spelletjes spelen doe ik in de vakantie vrij veel omdat ik dan toch niks te doen heb.

  2. Er was ooit eens een actie (ofzo) waarbij je twee spellen gratis kon downloaden. Met als gevolg dat ik de hele dag mijn hamburgertent zat te runnen. :D En later een chocolaterie. Maar nu heb ik een andere computer, damn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.