December: Daag jezelf uit

1. Probeer één dag niet te zeuren en als jij niet zo’n zeikerd bent (;)), probeer het dan een week lang.
2. Luister vrijwillig naar ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Grapje, dat wil ik jullie niet aandoen.
Doe iets wat je eigenlijk niet durft. Bijvoorbeeld: alleen naar een feestje gaan, een spin vasthouden of een onbekende aanspreken.
3. Geef een Unbirthday party (jaaaa, dit heb ik van Alice in Wonderland :D).
4. Stuur een anonieme lieve brief naar een vriend of vriendin.
5. Reageer en noem drie (één is ook goed, als je niet zo gek bent) gekke dingen die je ooit hebt gedaan in je leven!

Enjoy!

48 gedachtes over “December: Daag jezelf uit”

 1. Op het lijstje van gekke dingen staan bij mij de volgende items: 1) Het opblazen van een pakje balonnen in de trein, om ze vervolgens vrolijk heen en weer te laten wapperen onder het exclameren van vrolijke liederen. 2) Een heel erg vreemdsoortig dansje doen in mijn rendierenbroek van de Primark (dit doe ik alleen voor vriendlief). 3) Met badkleding aan naar de sauna gaan. Wat eigenlijk best vreemd is, als je bedenkt dat sauna’s eigenlijk zijn bedoeld voor nakende mensen. Ach ja, ik ben gewoon graag wild en tegendraads.

 2. Leuk!

  1. in een schuimmachineslang gekropen in een discotheek
  2. in een zendmast van een politiebureau geklommen
  3. door de bergen gereden met een auto waarvan de motor uit was. Bergaf dus snel ;-)

 3. Leuk! Ik heb : 1) Met een roze boblijn pruik vrijwillig door de stad gelopen (ik heb zelf lang donkerbruin haar…) 2) Meegedaan aan een wedstrijd op een stokpaardje, omdat mijn eigen paard kreupel was en ik te laat was met opzeggen. Helaas werd het niet gewaardeerd. 3) Deze moet nog komen, haha.

 4. Gekke dingen, hmm… Volgens mij heb ik genoeg vreemde acties, maar blijft altijd lastig om ze zo dan te benoemen. Bungyjumpen? Maar dat was meer te gek, haha. Dansen op straat (flashmob) misschien? Of anders speeddaten, gezien iedereen vraagt of daar ook “normale” mensen op afkomen is dat blijkbaar gek, haha. Urban hockeyen door een heel druk toeristische dorpje waar iedereen op het terras naar een wedstrijd van het Nederlands elftal aan het kijken was… Voelde wel een beetje belachelijk, haha. Ik ben ook een keer in een ijskoud meer/poel gesprongen, toen verklaarde iedereen me voor gek ;) Maar ja, wat is gek hè…

 5. haha ik luister altijd met veel plezier naar All I want for Christmas en bler dan natuurlijk ook heeeel hard mee ;) (I love kerstliedjes)

  drie gekke dingen…hmmmmm…..
  – naar het vliegveld gaan ’s avonds laat om je vriendje op te halen die maar een weekje weg is geweest terwijl je de volgende ochtend weer om half 9 moet werken…en dan mee gaan bij z’n ouders slapen wat betekend dat je 1000 uur eerder op moet
  – m’n haar in alle kleuren van de regenboog geverfd hebben (behalve groen en geel), ik vind het niet raar, veel mensen wel ;)
  – kweetnietzogoed, vast wel veeeeel meer en veeeeel gekkere dingen maar kan het me nu even niet herinneren

 6. Hmm drie gekke dingen…

  – Het spoor overgestoken bij het station omdat we wilden voelen hoe dat was om zoiets spannends te doen. (en doms)
  – De hele dag Engels en Duits gesproken in winkels om de medewerkers te klieren, na onze aankoop liepen we Nederlands pratend de winkels uit.
  – Stappen tot 8 uur ’s ochtends zodat je niet alleen door het donker naar huis hoeft te fietsen, want dat was tegen de regels van mijn ouders.

 7. Haha, nummer moet wel lukken voor 1 dag. Nummer 2, je grapje, lukt me sowieso heel erg goed. Maar een spin vasthouden durf ik gewoon echt niet. Alleen naar een feestje doe ik weleens. Staat niet bij wát voor feestje, haha. Een onbekende aanspreken doe ik regelmatig. Feestjes geven komt over een half jaar pas, haha. En nummer 4, hmmm. Is over na te denken! En het meest gekke wat ik ooit in mijn leven heb gedaan is in de spoelende regen van hele grote modderbulten glijden. En omdat we toch al zo nat waren, sprongen we een kikkersloot in. Dit is 1 van de zovele, haha.

 8. Leuke weer!
  Ik kan er op dit moment maar eentje bedenken, maar stiekem tel ik die gewoon drie keer lol xP

  Zonder er over na gedacht te hebben blijven slapen op het Trafalgaw aquare voor de Harry Potter premiere. We waren neit voorbereid dus sliepen op de koude grond helemaal in gepakt in jassen/regenjassen op een vuilniszak.. We hebben een paar kee op het punt gestaan terug te gaan naar het hotel maar we zijn gebleven till the end..

  1. Ik heb er trouwens nog één bedacht.,

   En dagje hen en weer naar londen. Vrijdag nacht reizen en dan de hele dag in londen rond dwalen en om 7 uur in de avond weer naar huis om zondag ochtend heeel vroeg weer thuis te komen!

 9. Ohw leuk!!
  Hmmm… 3 gekke dingen…
  1. Ik ben een keer spontaan met vrienden in de auto gestapt voor een roadtrip naar monaco
  2. Ik ben één keert naar duitsland getreden omdat ik zin had in curryworst.
  3. Ik heb mijn vriendje een keer verrast door hem één weekendje mee te nemen naar disneyland.

  Zo, nu de rest van het lijstje nog doen:-P

 10. Hmm gekke dingen. Moeilijk. Misschien vind jij iets gek wat ik niet gek vind, maar ik zal eens denken.

  Is het gek om met een A3 fotmaat boek op je hoofd door de gang te lopen op school? Dat deed ik wel eens.

  Een feestje is best leuk, maar december telt genoeg feestjes voor mij, dus die bewaar ik voor een andere keer.

 11. Zo gek ben ik niet. Als ik even nadenk..
  1. Verstoppertje spelen in de IKEA. Aanrader!
  2. Ik ging een keer uit in Düsseldorf, en toen kwamen we ineens op een singlesparty terecht. Ik begreep al niet waarom ik ineens zoveel bekijks had van verklede Duitsers.
  3. ? Ik ging een jaar naar de Wittenberg, wat best wel eng was want ik wist niet of ik het leuk zou vinden en moest het toch een jaar lang volhouden!

 12. Ik schrok al, gééeeeeeen Mariah Carey! NEE!
  Maar eh, gekke dingen..
  Met z’n vieren op een fiets zitten en een rondje door de stad rijden (ik moest trappen.. dat was Heel Zwaar haha), op de fiets door de Macdrive (bij de KFC stuurden ze ons weg, nouja) en eehh

 13. 3 gekke dingen…
  1) deze week vertelde ik mijn vriend dat ik het gevoel had alsof ik niet meer zo’n gekke spontane dingen deed als vroeger, waarop hij de auto stopte en zei: ‘nu is het moment, doe eens gek!’, waarop ik ben uitgestapt en een dansje deed voor de auto.
  2) bij een heel hevige regenbui op vakantie merkten we dat het water van de luifel afliep als een soort douche. Dus hebben we met een aantal mensen daar lekker buiten staan douchen en zingen in de regen :)
  3) toen een vriendin achterop ging zitten op mijn fiets, zakte ze plots tot op de band omdat er een vijs ontbrak aan mijn bagagerek. Toen zijn we al wandelend huis tot huis afgegaan tot we iemand vonden die ons een vijs kon geven :)

  Nu ik er over nadenk, kan ik nog wel een heel deel andere gekke dingen opnoemen die ik ooit gedaan heb :)

 14. Gekke dingen die ik heb gedaan
  1) Heel hard zingen in een stiltecoupé
  2) een blog beginnen (dat is best gek)
  3) En nog heel veel gekke dingen waar ik op dit moment niet op kan komen. Gek hè?!

 15. Oké, hier gaan we:
  – Een gesprek met wildvreemden houden over wortels op een festival
  – Met een Kerstman-muts en -baard door de stad lopen en continu heel hard HO HO HO roepen terwijl ik met een aansteker door de lucht zwaaide
  – Random mobiele nummers bellen en aan mensen vragen hoe het met ze ging en of ze een leuke dag hadden (Geen aanrader, wordt over het algemeen niet gewaardeerd, dat je het even weet)

   1. Ja, het leek mij ook heel leuk, maar helaas :(
    Nog een extra gekheid toevoegen:
    – Bij -7 graden hard gaan lopen in een korte broek (5 hele kilometers)!

 16. Ik heb al keilang niet meer gezaagd over de pijn aan mijn been en arm na mijn ongeval, dus ik volg tip 1 al, maar morgen ga ik het wel nog eens doen, want ik krijg teveel ‘hoe gaat het’-mails :-)

 17. Hmm drie gekke dingen die ik heb gedaan? Waar begin ik…
  Van een rots afspringen in Curacao. Dansen in de regen, gewoon omdat het kon. Gemoond naar een Japans restaurant net nadat Nederland gewonnen had van Japan tijdens het WK.

 18. In een kraakpand gewoont…

  In een spontane bui een weekendje weg gegaan naar zeeland ( die zelfde dag nog huisje geboekt etc.)

  ik ben niet zo gek hihi.

 19. Ha, je hebt het voor elkaar hoor. Ik ben binnen een week die hard fan geworden van je blog. Wat een heerlijkheid! En wat superleuk dat iedereen zo enthousiast zijn/haar gekke dingen deelt.

  Ik heb een keer op Sziget festival, ’s ochtends héél vroeg, met 2 vrienden niet-dicht geknoopte, maar wel opgeblazen ballonnen losgelaten in tenten waar mensen in sliepen. Hilariteit alom, natuurlijk.
  Mijn favoriete after-picknick spel is jeu de bottle. Dat is jeu de boules, maar dan met bierflesjes en een bierdopje. We hebben het een keer 2 uur achter elkaar gespeeld.
  En tijdens het uitgaan doe ik ook altijd heel gek. Dat is niet eens in woorden te omschrijven ;P

 20. Ik heb ooit eens:
  1) (afwasbare) paarse higlights in mijn haar gedaan
  2) mijn vriendin nagerend in de caféstraatjes in strandkledij (we kwamen juist van het strand), en alle mensen staarden me na O.o
  3)de regel negeren en de 3e lekker geheim houden…(ookal heb ik er nu toch 3 gegeven ;)

 21. 3 gekke dingen:

  – De nieuwjaarsduik (het liefst elk jaar)
  – Totaal ongepland met een vriendinnetje naar schiphol gaan en de eerste (goedkope) vlucht nemen. Binnen een uur zaten we in het vliegtuig richting Kreta
  – In een apenpak door amsterdam lopen

 22. hmm, 3 gekke dingen die ik ooit heb gedaan in mn leven.. ?

  – Ook ik heb gebungeejumped van de pier in scheveningen (Doe ik tevens NOOIT MEER – doodeng was dat).

  – Een politieagent gek gemaakt door op al zijn vragen “Sorry meneer, daar kan ik geen antwoord op geven” en zulke dingen te zeggen, gewoon omdat het kon omdat ik niet verplicht was tot antwoorden, hihi :’)

  – Met een hele groep mensen onderweg naar rotterdam in de trein (We gingen iemands verjaardag vieren door op stap te gaan) keihard heen en weer blijven rennen om de conducteur te ontwijken (minimaal de helft ging zwart). Dan niet te vergeten dat we, als we de stiltecoupés heel nonchalant binnen liepen, keihard “All when the saints come marching in” gingen zingen :’) Geniaal.

  In eerste instantie wist ik niks, maar nu ik er een paar heb kan ik eigenlijk wel door blijven gaan! haha.

 23. Oké gekke dingen die ik ooit gedaan heb:

  In 1 dag met – 2 graden vanuit zuid holland naar het uiterste puntje van limburg gereden met de motor. Waarom? Omdat je daar een mooie route hebt….. Ik was doodziek de volgende dag hahaha

  Op vakantie alle cocktails van de kaart in je all inclusive resort proberen, het waren er ruim 50 in 10 dagen….

  Tijdens een van mijn griepjes een poging gedaan om alle friends dvd’s in een week te kijken, het is gelukt :D

 24. Ik heb in de winter ooit een keer samen met een vriendin moeten overnachten op een treinstation dus zijn we in het fotohokje maar allerlei foto’s gaan maken als herinnering. Ik heb ook een (lucht)ballonvaart gedaan en heb ooit getokkeld (in een 20 meter lange boom klimmen om er vervolgens uit te springen). Dit laatste ging gespaard met erg veel angst, zweet en tranen (nog net geen ‘bloed’) waardoor het voor mij aanvoelde als een hele extreme ervaring maar eigenlijk stelde het allemaal weinig voor. Aangezien ik de enige was die nog net niet met een ladder de boom uit moest worden gehaald. Maar goed. Twee vliegen in 1 klap dus want ik was bang dus die kan ook afgestreept worden! Olee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.