Juni: daag jezelf uit

Elke maand plaats ik vijf uitdagingen om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Zwaai willekeurige mensen uit op het station.
2. Verzamel een paar lege notitieboekjes (ik weet dat je ze hebt!) en schrijf ze vol met quotes of lieve dingen en geef ze aan vrienden of familie.
3. Doe de Dance Dare van Ellen Degeneres.
4. Ga voor de spiegel staan met je haarborstel en zing mee met je favoriete liedje. Doe net alsof je een wereldster bent en voor 50.000 mensen zingt.
5. Reageer en vertel me één ding dat leuk is/was/wordt (als je dit ’s ochtends leest) aan deze dag.

Enjoy!

(Ik kom er trouwens net achter dat het onderdeel daag jezelf uit vorige maand mei een jaar bestond, jeej voor dat!)

57 gedachtes over “Juni: daag jezelf uit”

 1. Heuh… Ik ben doorgaans niet in het bezit van een haarborstel. Dit door het feit dat ik geen meisje ben. Maar toch leuk lijstje! ;)

 2. WEET JE WEL WAT JE ONS AANDOET? JE WIJST ONS DOOR NAAR EEN FILMPJE VAN ELLEN DEGENERES. NU KOM IK IN THEELLENSHOW-LOOP. NU GA IK AL HAAR FILMPJES KIJKEN. IK BLIJF TOT 3 UUR ‘S NACHTS OP. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

  Maar serieus, Ellen is verslavend.

 3. Dat zingen doe ik sowieso best vaak, haha :). En ik ga helemaal los dans er bij! :P haha.
  En dat zwaaien had ik ook een keer gedaan, met een paar vriendinnen. Mensen gaan daarvan lachen. :)
  Meer blije mensen in de wereld! :D

 4. Weer hele leuke dingen! Ik ga denk ik gewoon een keertje al je “daag jezelf uit” op een rijtje zetten en dan een aantal doen :). Ik iets leuks aan vandaag is dat ik nu nog verder kan.slapen haha :).

 5. Ah, ik ga er een paar (of allemaal) doen! Let’s start.

  5. Ik ga vandaag langs de fotospeciaalzaak, en krijg uitleg over mijn (nieuwe) lomography camera. Gister een poging gedaan om hem aan te zetten maar dat ging niet. In die winkel werkt een man die zulke camera’s spaart en er alles van weet, hij gaat me helpen… oeh. :D

 6. Geloof dat het leukste van vandaag is, is dat het aan het eind van vandaag weekend is!!! :D:D
  *op dit moment vrij chagrijnig, van ingepikte douches, neussnuitende mensen en scriptie stress

 7. Wat leuk dat dit onderdeel alweer een jaar bestaat. Gefeliciteerd!
  Vandaag wordt een spannende dag omdat ik mijn logo ga presenteren. Ben erg benieuwd naar de reacties! :-)

 8. Hahaha, dat dansen hebben we laatst gedaan in de keuken! Mijn papa was enorm geconcentreerd de krant aan het lezen en mijn zus en ik gingen elk om beurt ’n dansje placeren om te zien of hij het zou opmerken… niet dus :p Geen idee dat daar ’n programma voor bestond!
  Wat vandaag leuk is: vanavond vieren we de verjaardag van mijn beste vriendin :-) (lichtpuntje in mijn studiedag! jeeej!)

 9. Keihard met de radio meebrullen in de auto ook goed?

  Voor punt 5: wat vandaag leuk wordt aan mijn dag is dat over 3 uurtjes mijn weekend begint

 10. Eigenlijk vind ik dit wel zo’n post die iedereen moet weten dus ik twitter ‘m even door :)
  Ohh en eigenlijk wil ik nog wel zo’n uitdaging met jou doen hoor, maar dan moeten we allebei even tijd hebben. Haha, maar het heeft geen haast :)

 11. Goede rubriek dit Laura! Maareh, is er niet iets van een mannelijkere versie van het spelletje? Ik wil best meedoen, maar met zwaaien op het station en zingen in de badkamer kan ik toch niet aankomen bij mijn vrienden en familie! – Ik sta al zo veel voor paal op een dag. :P

  1. Nou, wat is er nou vrouwelijk aan zwaaien op het station en zingen in de badkamer? Ik bedoel, bij dat zwaaien kun je zwaaien naar leuke meisjes en zingen in de badkamer doet iedereen, ook jouw vrienden en familie!

 12. Ellen DeGeneres is echt zo grappig, die show is ook super!!
  Een leuke activiteit die vandaag op mijn planning staat is skypen met een vriendin die sinds kort aan de andere kant van deze aardbol rondhobbelt :) Wel grappig dat het in haar agenda morgen pas is, dat krijg je dan, haha.

 13. Ik heb gisteren nog lekker staan playbacken in de woonkamer met mijn fake bamboo plant als mic.. Ben dan een lunatic en denk, bijna 35 jr, gaat het wel een beetje mevrouw Tamara? Whatever, zolang ik maar blij ben :P

 14. 1. Als ik mensen op de bus of trein zet en ze uitzwaai, zwaaien er weleens onbekende mensen terug. Nu is het zaak om gewoon, zonder dat ik een bekende uitzwaai, toch te blijven zwaaien.

  5 Leuk aan deze dag was, dat de junizon uiteindelijk toch is gaan schijnen!

 15. Nummer 5: ik werd heel blij van de zelfgebakken pizza van mijn papa. En van het iets minder zelfgebakken stokbrood met kruidenboter :P

 16. Ik had dit artikel nog niet gelezen en ik had punt vier al uitgevoerd! Telepathie of niet?
  (Niet, ik zing gewoon veel te vaak onder de douche/voor een spiegel/achter een piano/____ vul zelf in).

 17. Leuke dingen weer voor de maand juni. Maar ik houd me nog wel even bezig met het huisje en de tuin. Gewoon simpelweg genieten is voor mij voldoende momenteel.

 18. Het leukste van mijn dag was dat mijn beste vriendin en ik na het werk lekker samen op de bank bij mij thuis hebben gezeten, en ouderwets spontaan naar het centrum zijn gegaan, om lekker een ijsje te eten, om vervolgens weer op de bank te ploffen, te eten en goede tijden te kijken (Was erg spannend vandaag!)

 19. De juni-uitdaging!

  Ik ga voor nummero 5. Vandaag, ik weet niet of je het weet, is het DoeMaarDichtMaar-festival. Zo niet, korte uitleg. Kinderen vanuit België en Nederland sturen allemaal gedichten in, de beste 100 gedichten worden gekozen. En van die 100, worden ook de beste 10 gekozen. En die bete 10 mogen op het festival hun gdicht voordragen.

  Dat festival is dus vandaag, en ik zit bij de top 100, wat ik écht niet had verwacht. En dan sta ik niet zomaar in de top 100, ik zie ook nog eens in de top 10 :O :O :O dus dat vnod ik echt shocking as hell toen ik dat hoorde :) Maar ik ga daar dus vandaag heen.

  En voor de rest, weet ik niet wat ik ga doen in Juni. Behalve de laatste loodjes van het derde jaar gymnasium.

 20. vandaag ga ik voor ’t eerst sinds 5 weken weer naar de Hema, Xenos en Action en als ik iets aan Nederland mis zijn het deze prullie / “ik koop veel te veel onnuttigs”-winkels wel <3

 21. Die eerste heb ik al eens gedaan, een paar jaar terug. Toevallig genoeg kwam ik die jongen die ik uitzwaaide (en niet kende) later weer tegen en zijn we goede vrienden geworden. Dus dat eerste kan ik iedereen aanraden! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.