Ik snap het niet

Ik snap er helemaal niets van.

– Mannen.
– Waarom mensen (: doen in plaats van :). Ik raak ervan in de war!
– Wiskunde. Gelukkig heb ik dat nooit meer (ja, je mag jaloers zijn).
– Dat Joseph Gordon-Levitt me nog niet gebeld heeft.
– En dat ik ook nog niet gebeld ben door een radiostation dat me wil hebben voor LalalaLaura.
– Het weer in Nederland.
– Dat de voetballers van het Nederlandse team niet naar me luisteren als ik aanwijzingen naar de tv schreeuw.
– Twilight-fans.
– Dat het volgende seizoen het laatste seizoen van How I Met Your Mother is. Wat moet ik dan in godsnaam? (Of eigenlijk: wat moet ik deze zomer in godsnaam, want alle leuke series zijn afgelopen… Tips zijn welkom.)
– De verpakking van lolly’s.
– Waarom mijn bureau zichzelf niet opruimt.
– Dat er mensen zijn die vrijwillig naar hardcore luisteren.
– Dat er mensen zijn die denken dat heel de bus wil meegenieten van hun muziek (vaak de mensen die vrijwillig naar hardcore luisteren)
– Waar de achterkantjes van mijn oorbellen blijven.
– Waar mijn oorbellen überhaupt blijven. Of eigenlijk, de tweede oorbel van een setje.
– Bikinifoto’s op Facebook.
– Dat voetballers hun shirt niet tijdens de wedstrijd uit mogen doen. Ik bedoel, hallo, waarom zou je anders naar voetbal kijken?
– Wat er leuk is aan SBS6-programma’s.
– Dat niemand me gelooft als ik zeg dat ik heel sterk ben. Hallo, ik kan wel mooi het deksel van de jampot eraf krijgen hoor!
– De bedenker van het driezoenensysteem.
– Dat Ellen DeGeneres 54 is.
– Waarom de tijd zo snel gaat.
– Het leven (om even dramatisch te eindigen).

Snap jij het wel?

67 gedachtes over “Ik snap het niet”

 1. Het enige wat ik snap van deze dingen is wiskunde. Maar het feit dat ik dat snap, snap ik dan weer niet want ik was er op de basisschool (hoofdrekenen) en in de onderbouw (hoofdrekenen) heel slecht in. Formules enzo, daar kun je me voor wakker maken.

 2. Dat van de smilie heb ik ook. Andersom is veel irritanter dan gewoon :)
  Maareeh serietips: Big bang theory, New Girl, Glee, One Tree hill (dat is 9 seizoenen dus dan heb je nog even wat te doen), gilmore girls, greys anatomy, The O.C. en ik ben nu net begonnen aan 2broke girls, dus dat kun je ook altijd nog proberen.

 3. Eigenlijk moet ik slapen of leren dus ik dacht ‘laat ik ze allemaal proberen te beantwoorden!’

  – Die snap ik ook niet. Maar zij snappen jou ook niet.
  – :)
  – Ik snap het ook niet, maar ik heb het sowieso volgend jaar nog! Huilen.
  – Troost je, mij heeft ie ook nog niet gebeld.
  – Als ik een radiostation zou hebben, zou ik je zeker bellen! Het is een zeer puik plan.
  – Het weer zelf snapt het ook niet.
  – Ik denk dat je het begrip ‘interactieve televisie’ verkeerd begrepen hebt!
  – Edward is sooooo hOt < 3 < 3
  – IS HET VOLGENDE SEIZOEN HET LAATSTE? OMG. Dat is echt heel naar nieuws :(
  Wat van mijn lievelingsseries: Game of Thrones, Sherlock, Doctor Who, The OC, Merlin, Misfits, Pretty Little Liars. Game of Thrones, Sherlock, Doctor Who, Merlin en Misfits zijn allemaal Brits, dus dat is al een reden om ze te kijken. En het zijn gewoon hele leuke/goede/interessante/mooie series met hele knappe acteurs. The OC en Pretty Little Liars zijn gewoon van die typische meisjesseries, al is The OC wat minder meisjesachtig. Seth Cohen (een van de hoofdpersonen) is mijn soulmate.
  – DIE DINGEN ZIJN ZO VERDOMD MOEILIJK OPEN TE KRIJGEN
  – Waarschijnlijk heeft die een gesprek gehad met mijn bureau, want die doet dat ook nooit!
  – Die mensen zijn 'hard-core', man.
  – Vaak zijn het ook van die 14jarige meisjes die Lil Wayne of Kanye West of weetikveelwat luisteren. Met hun Uggs.
  – Misschien vind je ze ineens allemaal als je je oren wast!
  – Die spelen verstoppertje.
  – "Omg ik ben zo lelijk :'(:'(" en dan hopen op reacties als "DAAAAMN" en "Nice body! ;)"
  – Dat vind ik echt een van de stomste regels ooit ja.
  – Vrij weinig
  – Ik geloof wel dat je sterker bent dan ik!
  – Het is heel verwarrend als je met buitenlanders op de wang zoent.
  – Wuuuuuuuuut? Ik dacht echt eind 30 ofzo :'D
  – De tijd gaat altijd snel als je 't leuk hebt.
  – Ik heb laatst Monty Python and the Meaning of Life gekeken. Is misschien geen antwoord op je vraag, maar het is wel een leuke film.

  Okee, sorry dat ik je hiermee lastig val! Ik moet toch op een manier het leren uitstellen.
  (geen zin om alles terug te lezen dus excuses voor eventuele typfouten)

 4. Ik vroeg me ook eens af waar het achterkantje van mijn oorbel was gebleven. Jawel, ik had het voor elkaar gekregen dat mijn huid er overheen was gegroeid. Moest uit gesneden worden.

 5. – Ik heb mij wel eens schuldig gemaakt aan de (: smiley. Volgens mij was ik in een malle bui. Ik moest trouwens wel even nadenken toen ik die smiley net wilde typen, dat doet me deugd.
  – HIMYM, laatste seizoen?? WHUT?? NO, It can’t be.
  – Dat voetballers hun shirt niet uit mogen doen vind ik een schande. Gelukkig doen ze het wel vaak na de wedstrijd (enige reden dat ik kijk natuurlijk).
  – Ellen Degeneres, 54. Dat zie je er niet aan af!
  – Oja en als je van droge humor houdt (vast wel) dan is 2 broke girls wel een aanrader.

 6. Die smile kan ik je uitleggen! Soms doe ik (: omdat de :) versie automatisch verandert in een smiley en dan heeft die website nou net afbeeldingen van smileys die áfschuwelijk zijn! En dan wil ik toch een smile erbij zetten, dus doe ik hem achterom zodat ik niet een afschuwelijke smile heb. Of omdat ik het soms gewoon doe omdat ik er zin in heb. Tja, ik snap soms ook niets van mezelf hoor.
  En de eerste en laatste zal voor iedereen wel onbegrijpbaar zijn. Zucht.

 7. Wij hebben wel een radiostation op internet en zoeken nog een dj, maar ik denk dat jij een groot radiostation bedoeld.
  Wat moet je zonder je favoriete serie? Tja, ik weet uit ervaring dat je het overleefd. Ik bedoel, ik leef nog steeds en “Onderweg naar Morgen” en “As the World Turns” zijn toch alweer een tijdje uit de lucht. Ik besteed gewoon wat meer tijd aan het huishouden en de pc zonder die series.

 8. Gelukkig zit ik nog maar aan seizoen één van HIMYM, heb ‘k ook nog ’n seizoen van game of thrones te bekijken, is True Blood net uit met ’n nieuw seizoen en komt in september normaal ’n volgend seizoen van Dexter uit. Fantastisch gepland! :D (allemaal aanraders trouwens, vooral Dexter!)
  En dat van die oorbellen herken ik, helaas! Zelfs paren die ik heel erg leuk vond verdwijnen…

 9. Wat betreft komedies van 20 minuten: heb je The Big Bang Theory wel gezien?? En Raising Hope vond ik ook leuk. En langere series: Breaking Bad, Game of Thrones en Sherlock zijn echt aanraders!

 10. :O echt niet het laatste seizoen van HIMYM!!!!! :'( ik ben gelukkig pas in seizoen 3 dus kan nog even vooruit…maar toch!!

  en wat ik niet snap: dat mr Polska betaald krijgt voor zn muziek!!! En de titelsong voor de nederlandse versie van Sneeuwwitje…..

 11. Ellen DeGeneres is 54?!?! Dat zag ik niet aankomen.. En ik denk dat ik heel hard ga huilen bij de laatste aflevering van how i met your mother! :(

 12. Ik ben het bijna eens met al je puntjes. Vooral het keihard muziek luisteren in de bus, vreselijk vind ik dat!
  Serie tips? Ik weet niet wat je kijkt maar voor mij zijn Game of Thrones, Supernatural en Pretty Little Liars dikke aanrader. (ook the Big Bang Theory is leuk, als je al HIMYM kijkt)

 13. Eens! En ik snap niet waarom mensen Phileine zegt sorry niet leuk vinden! ;) ha!

  (Ik raakte trouwens echt in de war bij dat :) (: gebeuren. Heb die zin 5 keer moeten lezen voordat ik snapte dat t emoiticon dingies waren.

 14. Ja nee, dit snap ik inderdaad ook allemaal niet! Veronica Mars is trouwens een leuke serie, alleen daar zijn sowieso maar 3 seizoenen van (en een trailer van het 4e seizoen wat er nooit meer gaat komen) :( Wel afleveringen van 40 minuten, dus misschien kan je net doen alsof het 6 seizoenen zijn, haha.

  1. Oh en ik denk dat ik het smiley mysterie weet: als je :) zo doet, verschijnt er soms zo’n gele smiley en die vind ik niet al te mooi, dus doen mensen zo (:
   Nog best een logische verklaring :P

 15. Nee, niet aan denken, dat How I Met Your Mother ophoudt. Als HIMYM ophoudt, houdt mijn leven op!!!!!!!!!!
  Maar verder ben ik het met je eens. Ik snap er weer eens niks van.

 16. Hahahaha geniale blog :D Ja ik snap heel veel zaken ook echt niet, snap ook niet dat ik nog de moeite doe om het proberen te snappen :) Snap je hem nog,,,,?

 17. Re: Af en toe gaan we terug naar Nederland. Laatst dus voor een begrafenis, vaak ga ik in de zomer om te werken. Soms gaan we met het hele gezin, om bij familie etc. langs te gaan, maar vaak niet langer dan een week.

 18. Charmed is ook een hele leuke serie! Of anders house, uhm.. Gilmore girls, Mcleod’s Daughters… Je kan ook ff op internet kijken natuurlijk, gewoon leuke series intypen, zo heb ik ook veel leuke (onbekende) series ontdekt!

 19. Hmm wat een raadsels allemaal! Dat die voetballers niet luisteren, komt waarschijnlijk doordat het koppige mannen zijn, die denken zelf te weten wat goed is en wat niet ;)

 20. ik snap mezelf niet eens,
  en hoe ouder ik word hoe minder (het me kan schelen ook :-))
  ha, en ‘k ben even oud als Ellen, is dat zo’n ouwe doos?

 21. Er valt niet veel aan mannen te snappen, die doen alles nog ‘logisch’. Vrouwen moeten juist weer te ver doordenken en gaan daardoor voor mannen de meeste onlogische dingen verkondigen, doen of juist laten…

  1. Haha, jam is gemaakt van fruit en kun je bijvoorbeeld op brood smeren. En de pot is waarin het in zit, zo’n glazen ding met een dop erop.

 22. Ik snap er ook niks van.

  Weet je waar ik ook niks van snap?
  – Wespen, wat is het nut van die beesten?
  – Vrouwen in grote groepen (whaaa kippenhok en roddeltantes!)
  – Waarom de ketchup van Heinz elk jaar een nieuwe dop krijgt

  Nou ja… ik snap zoveel dingen niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.