Laura’s brieven: Laura en Lifesplash

Negenenveertig mensen wilden graag een brief van mij ontvangen. Die brieven schrijven is dan ook wat ik de komende tijd ga doen! Het zijn niet alleen bloggers, maar ook onbekenden of familie. Ik stel vragen (nieuwsgierig als ik ben) en zij geven antwoord!

Laura

Laura heeft een hamster die ‘Kindje’ heet, zeg nou zelf, geweldige naam! Binnenkort vertrekt ze naar Noorwegen, wat ik erg gaaf vind. Ze wil als Tifa naar de Elf Fantasy Fair (ook een aanrader om een keer naar toe te gaan), maar who the f is Tifa? Hieronder het antwoord!

Tifa is iemand uit het spel Final Fantasy, geen wonder dat ik niet wist wie het was haha. Heel gaaf dat Laura ook een keer verkleed ging als Bellatrix Lestrange. Leuke brief! :)

LifesplashDit twaalfjarige meisje heet natuurlijk niet echt Lifesplash, maar vanwege privacyredenen vroeg ze of ik haar zo wilde noemen. Zoals al ik al zei, is ze twaalf, maar ze heeft nu al een goedlopende blog en ze komt absoluut ouder over. Ze is erg creatief en dat merkte ik ook bij het antwoord.


Een lieve beer die een snor en een brilletje heeft gekregen!

En ze heeft er iets heel leuks van gemaakt! Aan de linkerkant heeft ze mij getekend met mijn vragen en aan de rechterkant zichzelf en de briefjes opgevouwen met haar antwoord. Het werd een beetje lastig om zo alle antwoorden te laten zien, dus typ ik ze uit:

Laura: ‘Alles goed?’
Lifesplash: ‘Ja hoor, en met jou?’ (Om maar meteen antwoord te geven: ja, met mij ook!)
Laura: ‘Waarom ben je begonnen met bloggen?’
Lifesplash: ‘In het verleden had ik al enkele blogpogingen gedaan. Maar na 2 weken stopte ik vaak al. Pas kreeg ik weer schrijfkriebels en een enorme motivitatieboost! Het is geweldig om te bloggen en mijn passie te delen met anderen.’
Laura: ‘Denk je erover na wat je op je blog zet in je de zin van: zorg je ervoor dat je niet te persoonlijk wordt?’
Lifesplash: ‘Ja, ik wil graag privacy en ben bewust van de gevaren van internet. Ik zet niet zomaar alles erop.’
Laura: ‘Wie in jouw omgeving weten van jouw blog?’ 
Lifesplash: ‘Mijn hele familie, wat kennissen en vriendinnen.’
Laura: ‘Ik las op je blog dat je half Chinees bent. Welke tradities/gebruiken krijg je uit huis mee?’
Lifesplash: Niet echt, ook al merk ik soms wel cultuurverschillen. Maar we eten wel vaak typisch Chinees en vieren Chinees Nieuwjaar.’
Laura: ‘Kun je Chinees praten en schrijven?’
Lifesplash: ‘*Chinese tekens die ik niet kan reproduceren* Dat is hallo, haha! Ja, ik kan ’t ’n beetje/wel redelijk.’
Laura: ‘Ben je eigenlijk wel eens in China geweest?’ 
Lifesplash: ‘Ja, 2x volgens mij. We zouden dit jaar weer gaan, maar dat kan niet door gaan. Dus wordt ’t volgend jaar. Ik kijk er nu al naar uit! Nou, dit was ’t dan :) Ik heb nu 1 vraag voor jou: wat vond je van de brief? Doei! *zwaai* 
P.S. Mijn pen deed raar… zoals je ziet :( Liefs!

Wat ik van de brief vind? Superleuk! Ik werd er echt heel blij van, wat ontzettend origineel zeg! (no pressure voor de mensen die nog komen: alle brieven die ik krijg, zijn leuk hoor :)) Heel leuk gedaan!

(Trouwens, ik was de afgelopen twee weken in Italië. Hebben jullie me gemist? Ik hoop het niet, want dat betekent dat ik het goed gedaan heb haha)

36 gedachtes over “Laura’s brieven: Laura en Lifesplash”

   1. Ja ik zag het toevallig gisteren avond toen je hem er op gezet had, had al even niet meer daar gekeken :) (krijg niet zoveel mail dus jah, check zo af e ntoe eens haha)

 1. Wat leuk zeg! De eerste dat ik de bovenkant al kunnen lezen op de blog van Laura andere Laura. Ach, je snapt me wel. Weer erg leuke brieven en antwoorden! Die van Lifesplash is er origineel en leuk bedacht :).

 2. Leuke brief van Laura! Haha. En over die andere brief oordeel ik zelf wat moeilijker lol. :p Oké, by the way… ik heb je heel erg gemist!!! Je artikelen waren opeens bagger… Nee oké, sterker nog. ik heb niets gemerkt. Je missie is geslaagd. 8)

 3. Aha, ik vroeg me al af waar die bezoeker(s) uit Italië ineens vandaan kwamen. Zat je toevallig ook in Thailand, Frankrijk, Noorwegen, Hongarije en Engeland? Zou mijn statistieken verklaren, haha ;)
  Leuke brieven trouwens weer, benieuwd wie je nog meer allemaal geschreven hebt!

 4. Dat verklaart misschien wel dat ik opeens bezoekers had uit Italië! Ben je dan ook nog in de VS geweest want daar blijk ik ook te worden gelezen! Maarre, weer leuke brieven hoor! Als je nog een keer zo’n ronde gaat houden, dan meld ik me zeker weten aan!

 5. Leuke brieven, dat van je eigen naam schrijven ken ik, mijn beste vriendin en ik hebben dezelfde naam. Heel leuk als we ergens komen samen. Hoi, ik ben Karin. Ik ben ook Karin. Haha. Heel creatief van lifesplash! En ik had niet door dat je op vakantie was, dus missie geslaagd.

   1. Volgens mij heb je iets minder tijd gehad om te reageren op blogjes. Of je vond ze niet interessant, dat kan natuurlijk ook. ;-)
    Ik heb tijdens mijn vakantie in ieder geval het e.e.a. overgeslagen. Tja, je hebt niet voor niets vakantie natuurlijk.

 6. Wauw, knap gedaan met je vakantie! En thnx… door jou heb ik nu ook mijn vooruitplanblogpubliceerietsje gevonden op WordPress :) Oh, die wondere wereld met al die dingen die ik nog mag gaan ontdekken!

  En wat is dit toch een leuke rubriek, en wat heerlijk dat ik er na lang lurken eindelijk op kan reageren nu ik een blog heb… dus: geweldig! En het moet gezegd worden: Lifesplash heeft de origineelste brief geschreven :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.