Beautyproblemen van L@uraliiCi0usSs (mijn alter ego)


Ik ben een supergoede beautyblogger.

Het leven van een beautyblogger is zwaar en ik kan het weten, want ik ben er één (geen zorgen, mensen, binnenkort wordt de url écht veranderd naar L@uraliiCi0usSsmake-upt.nl). Ik zal niet al mijn beautyproblemen opnoemen, want dan wordt het teveel en dan krijgen jullie wel erg veel medelijden met mij, maar hier zijn er een paar:

1. De mascara komt niet op je wimpers terecht.
Natuurlijk doe ik elke dag mascara op (en foundation en oogschaduw en eyeliner en lippenstift en lipgloss en blush en nepwimpers en nog veel meer) en ben ik dus ontzettend bedreven hierin, maar soms gaat het mis. Ik haal het borsteltje uit het mascarading (NIET POMPEN, ANDERS DROOGT HIJ UIT) en kijk naar boven, terwijl ik de mascara op mijn wimpers doe. En dan gaat er iets naast, bijvoorbeeld op mijn ooglid en dat kan natuurlijk niet, want mascara is voor je wimpers, niet voor je ooglid, al zijn er ook mensen die lippenstift als blush gebruiken. En dan moet je he-le-maal zo’n make-upremoverdoekje pakken (ik bedoel, dan moet je wel twee stappen ofzo zetten) en dan wrijven en jeetje, ik word al moe van als ik er alleen maar aan denk.  Zucht. Zo zwaar.

2. Het regent en dat terwijl je haar net zo geweldig zat.
Je wordt wakker, kijkt in de spiegel en denkt: dit wordt een topdag, want ik heb een goodhairday! Dit is een uitermate zeldzaam verschijnsel, dus daar moet je van profiteren. Lucky bastard dat je bent, heb je vandaag een aantal afspraken, dus dan kan iedereen zien hoe goed je haar zit. Je zingt een liedje van tralalala, straalt als een zonnetje en… kijkt naar buiten. Het regent. Je moet fietsen en voor de bus ben je nu al te laat. Dag goodhairday. Zucht. Zo zwaar.

3. Je nagels zijn te kort gevijld.
Oooooh wat fijn. Na maanden, wat zeg ik, jaren heb je eindelijk weer lange nagels. Leuk hoor. Van dat vuil wat eronder komt en dat je niet meer kan typen enzo. Hmm, weet je wat, je vijlt ze gewoon even, zodat je in ieder geval weer blogjes over MAC (niet van de fastfood) kunt typen. Enthousiast ga je aan de slag, terwijl je ondertussen één of andere hersenloos programma aan het kijken bent (ik niet, want ik kijk alleen hoogstaande programma’s). En dan ben je zo verdiept in de liefdestragedie van Pietje en Marietje dat je voor je het weet geen nagels meer over hebt. Zucht. Zo zwaar.

4. Je hebt teveel parfum op gedaan.
Je moet bijna weg. Nog even snel parfum op doen. God, wat ruikt dit toch heerlijk. Zo heerlijk dat er een rode waas voor je gezicht verschijnt en je helemaal los gaat. Nog een spuitje. Nog één. Weet je wat? Nog één. Daarna raak je weer bij zinnen en stap je de deur uit. Als je bij de bushalte aan het wachten bent, hoesten er behoorlijk wat mensen. Hmm, het heerst wel he, die griep.
‘HOLEYMOLEY.’ zegt de buschauffeur wanneer je instapt.
Goh, die heeft vast zijn dag niet.
De bus raakt stampvol, maar niemand wil naast je zitten. Hmm, raar. Zou ik stinken? Shit. Weet je wat, ik doe nog wat parfum op. Maar wanneer je hand reikt naar het parfumflesje, begint iedereen opeens te roepen: ‘Oh god nee, doe het ons niet aan!’
En dan komt het besef. Zucht. Zo zwaar.

5. Je moet je haar föhnen, maar dat duurt zo lang.
Oh mijn god, je hebt zo’n haast. Douchen, ontbijten en nee he, je haren zijn nog niet droog, want je hebt echt van die stomme, lange haren waarvan het tachtigduizend jaar duurt, voordat ze droog zijn. Dus dan maar föhnen. Maar zelfs dat föhnen duurt tachtigduizend uur en zoveel tijd heb je niet, je hebt maar vijf minuten. En anders zit je haar dus echt niet. Zucht. Zo zwaar.

Zo zie je maar: het leven van beautyblogger L@uraliiCi0usSs is zo makkelijk nog niet.

43 gedachtes over “Beautyproblemen van L@uraliiCi0usSs (mijn alter ego)”

 1. HAHAHA,je blogjes over MAC. Waat is dat dan wel Laura? nummer 4 daar hebben meisjes niet alkeen last van maar ook jongens oh god dat stinkt zo erg. Loop je langs een jongen, loop je door een heel walm aftershave/vieze deo.

  Je leven als beautyblogster is inderdaad zo zwaar, misschien moet je er mee stoppen :b?

  1. Dat is de meest geweldige winkel ooit op het gebied van beauty, duhhhhhhh. Nee joh, ik ben meant to be een beautyblogger, dat weet je toch.

 2. Ik kan niet wachten totdat je je site veranderd in een beauty site. Helemaal toppie woppie, nog meer artikelen over Ezzens, Katries en Lockzietan, als je maar niet teveel over haarpruttel blogged want daar heb ik geen pepernoot aan

 3. Dit is te grappig “Daarna raak je weer bij zinnen en stap je de deur uit. Als je bij de bushalte aan het wachten bent, hoesten er behoorlijk wat mensen. Hmm, het heerst wel he, die griep.
  ‘HOLEYMOLEY.’ zegt de buschauffeur wanneer je instapt.”
  Zie het voor me *ligt dubbel* /P

  1. Natuurlijk, hoe meer, hoe beter. Het moet eruit zien alsof je wimpers aan elkaar vastgeplakt zijn, van die spinnenpoten weet je wel.

 4. Oh 2 is ZEKER herkenbaar. Ook zit m’n haar geweldig mooi als het avond is. En ik naar bed moet. Of de deur niet meer uit moet.

  Ze doen het expres. Ik weet het zeker.

 5. Arme Laura, het is zo zwaar om een beautyblogger te zijn! Wel vind ik dat je echt een soort natuurlijk talent hebt voor het schrijven van beautyblogs. Ik ben zo geïnspireerd door jouw make-uptalenten. Wanneer komt er een video van je Face of the Day?

  1. Awww dankje, ik ben ook van plan er lang mee door te gaan. Ehm ja, die Face of the Day komt uiteraard nog, maar ik moet eerst even wat nagellakjes reviewen.

 6. Vooral punt 2: die dag dat je haar eindelijk zit… en dan moet ik me weer vermommen tot zwarte kabouter (*zucht. zo zwaar*) Nog erger is dat de lerares dus ook gewoon een kwartier later zeiknat aan komt zetten, had ik gewoon nog een kwartier langer kunnen slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.