Daag jezelf uit: Januari

winniedepoohislief

Elke maand plaats ik vijf uitdagingen om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Zorg dat je op tv komt.
Woon uitzendingen bij waarin je het publiek ziet zitten. Doe mee aan ‘Take me out’ (komt dat nog op tv?), Lingo of een slechte realityshow. Het maakt niet uit hoe, als je het maar doet! Goed, regionale tv mag ook, maar met nationale tv scoor je extra punten.

2. Probeer een zo gek mogelijk blogonderwerp voor mij te bedenken.
Zie de post van gisteren!

3. Maak van een gelukkig Nieuwjaar wensen een feest en doe rode lippenstift op.
Probeer drie mooie afdrukken te maken (als je dus weer de eerste wang kust, moet je op een andere plaats mikken, zodat je twee afdrukken naast elkaar hebt). Voor de mannen: fake een koortslip (ga aan de slag met de make-up van je vriendin/vrouw) en kijk hoeveel mensen je nu nog zo graag willen zoenen. Oh en dan wel je vriendin/vrouw zoenen en afwachten hoe iedereen kijkt!

4. Ga uit eten en reserveer onder een gekke naam.
Welke mag je zelf weten: meneer Slagroomtaart, mevrouw Meneer of natuurlijk Fruitmand.

5. Reageer en vertel me waarom 2013 een topjaar wordt.
En waag het niet om te zeggen dat het niet zo is.

30 gedachtes over “Daag jezelf uit: Januari”

 1. Gelukkig nieuw jaar!
  Ik reserveer altijd onder een gekke naam. Je moet ze bij Starbucks in Berlijn maar eens vragen naar Apfel, dat was de (voor)naam die ik opgaf. ;-)
  2013 wordt een fantastisch jaar omdat … Ik nog meer ga leren over boetseren, nog creatiever wordt, een andere, geweldige website ga maken en, en, en nog veeeel meer!

 2. Ik wil niet arrogant klinken, maar ik ben al een aantal keer op tv geweest dus punt 1 heb ik bij deze al voltooid =D En 2013 wordt een topjaar omdat het cijfer 13 erin zit!

 3. 2013 wordt een topjaar omdat ik er zin in heb en er al een aantal leuke dingen zijn gepland, zoals trip naar Barcelona, maar vooral omdat het weer 365 nieuwe dagen heeft!

 4. 2013 wordt een topjaar omdat ik besloten heb gewoon alles te doen wat ik altijd al wilde. Zoals vandaag een poging gedaan te hebben de nationale tv te halen (niet dat het mijn primaire doelstelling was maar ok) door mee te doen aan de nieuwjaarsduik :D

 5. Als het klassenuitje doorgaat en ik daarnaast ook nog je naamgenoot beter mag leren kennen dan kan mijn 2013 iig niet meer stuk ^_^ Of eigenlijk alleen bij dat laatste al :)

 6. DWDD belt binnenkort.
  Die willen wel eens een echte schrijver ontmoeten!
  In Lingo was ik verledenjaar al, zie LINGO logje verleden maand of daarvoor?

  Het log onderwerp voor Laura is, bak zoveel oliebollen voor de Hartelijke Hot Hulk dat hij die niet allemaal kan opeten.
  Geloof mij dat is een echte uitdaging!

  Hoef niks te faken!

  Gebruik mijn eigen naam, is goed genoeg.

  Rond 20 januari komt mijn boek uit waarvan ik zelf de regie houd over de verkoop ervan.
  Ik zit in zo een flow nu, dat blijft heel 2013 doorgaan!

  1. Dat is meer een opdracht geen blog. En ik zou het erg waarderen als je stopt met reclame maken voor je boek op mijn blog!

 7. 2013 wordt awesome omdat ik heel het jaar lekker door blijf bloggen, omdat mijn blog alleen maar meer kan gaan groeien, omdat ik blij ben met mijn vriendinnen, familie (en kat) om me heen, en ehh gewoon omdat het awesome wordt? Ik heb er in elk geval zin in. En de vierde uitdaging vind ik cool (al heb ik het idee dat het woord ‘cool’ echt al heel erg uit is?).

 8. Waarom zou ik in in Tolkien’s naam op tv willen… vooral de Nederlandse beeldbuis??

  Ik heb geen flauw idee waarom 2013 een topjaar zou worden. Ook geen flauw idee waarom niet, overigens.

 9. 2013 wordt gewoon goed, omdat er 12 maanden in zitten. En omdat het geen schrikkeljaar is, terwijl het getal 13 erin zit. En omdat ik jarig ben in 2013. Dus.

 10. Gelukkig nieuwjaar Laura! :D Haha, nummer vier is leuk! Waarom 2013 een topjaar word, uuhm. Dat weet ik nog niet, maar het wordt vast wel een top jaar als ik mijn diploma haal :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.