Nagellakreview: rode nagellak van Miss Sporty

bestenagellakevah

Blogonderwerp bedacht door: James.

Nagels lakken is een skill die niet iedereen onder de knie heeft. Gelukkig ben ik er, dertienjarig beautybloggertje L@uRaLiiCi0uSsSssS, voor al uw tutorials en reviews en looks of the day. Vandaag een tutorial, review en naillook of the day in één.

Allereerst is het handig als je nagellak koopt. Niet van een ordinair merk als OPI, maar liever een exclusief nagellakje van de Etos (wel het huismerk pakken dan he). Koop GEEN basic- of topcoat, want we willen er niet teveel geld aan uitgeven en het is ook nergens voor nodig. Niets mooiers dan gele en broze nagels als je je nagellak eraf gehaald hebt, toch?

Goed, voor deze review haalde ik de ene nagellak die ik nog had uit een stoffig hoekje bekeek ik kritisch mijn stash en besloot uiteindelijk voor dit speciale rode lakje van Miss Sporty te gaan.

Ik begon met lakken. Ik had pas twee vingers gedaan, toen ik merkte dat ik moest plassen. Mijn linkerhand was klaar toen ik het niet meer op kon houden. Ik ging naar de wc. Nu zit mijn gouden legging onder de rode nagellak, maar gelukkig gaat dat er heel makkelijk af. Ik bekeek mijn linkerhand en zag dat het er alleen maar mooier op was geworden.

ohwatbenikgoedinnagellakken

Goed, waar je op moet letten bij het nagellakken is dat je, net zoals op de basisschool, buiten de lijntjes kleurt. Je moet buiten je nagels lakken, want zo lijken ze langer. Dit kun je goed op bovenstaande foto zien. Daarna lakte ik mijn rechterhand met mijn linkerhand en hoewel ik rechts ben, is het toch mooi geworden (maar dat kunnen jullie niet zien, want stiekem was ik te lui om mijn rechterhand ook te doen).

Goed, wat vind ik van deze nagellak:
Geur: heerlijk.
Smaak: zou het zo bij de yoghurt gooien.
Kleur: jammer dat het geen roze met glitters is.

Het is dus een lekkere nagellak, maar ja, niets kan op tegen roze met glitters (behalve dan vampier Edward hihihi, maar die glinstert zelf dan ook, al ziet hij wel een beetje witjes). Daarom krijgt dit nagellakje van mij drie van de vijf hartjes: ♥♥♥

50 gedachtes over “Nagellakreview: rode nagellak van Miss Sporty”

 1. Hahah, prachtig! Voor een halloween feestje :b. Misschien moet je de volgende keer een review maken over een rodelipstick, haha

 2. Jouw skills laten het lakje absoluut nog beter uitkomen! Zo zie je er ook veel meer van hè. Volgende keer ga ik deze aanwijzingen dus zeker opvolgen!!

 3. LAURA JE BENT VERGETEN OM EEN FOTO TE MAKEN WAAR JE JE NAGELS SHOWT MET HET FLESJE IN JE HAND OMGGGGG

  maar ik moest wel echt heel hard lachen :’)

  1. I know, maar ik had dus mijn linkerhand gedaan en toen ging ik het eraf doen en wilde ik mijn rechterhand doen en dan met het flesje, maar die nagellak eraf halen was zo´n gedoe, dat ik er geen zin meer in had :P

    1. Ja, maar dat doen ze voor zichzelf en andere vrouwen, snap dat dan. Net zoals met kleding. Ik zag toevallig laatst nog een quote daarover, iets in de zin van: vrouwen maken zich niet druk om kleding/trekken kleding niet aan vanwege de mannen, maar vanwege zichzelf en andere vrouwen. Als ze het vanwege de mannen zouden doen, zouden ze allemaal naakt rondlopen!

 4. Dat dacht ik dus ook, net als James, waar is de foto met het flesje in je handen.
  Maar je super mooi gelakte nagels maken het wel weer goed, gelukkig. Het ziet er echt heel mooi uit!

 5. Eigenlijk vind ik deze look best geschikt voor een vampierfeestje idd ;) Dan nog even bijpassende lenzen, tanden (geen Twilight-feest, argh), bloed…

 6. Wauw, mooi gelakt! Als het een stuk was over dat je nog bloed over je nagels had lopen, omdat je net iemand met je nagels had vermoord, had ik het ook geloofd ;)

 7. Haha, stiekem is het wel een beetje herkenbaar, want als ik m’n nagels lak (ook met rood, heel soms als het mooi weer is en ik vrolijk ben) zit het meestal ook net in hoekjes waar je het niet wilt. Je schrijft echt zo grappig trouwens! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.