Nagellakreview: rode nagellak van Miss Sporty

bestenagellakevah

Blogonderwerp bedacht door: James.

Nagels lakken is een skill die niet iedereen onder de knie heeft. Gelukkig ben ik er, dertienjarig beautybloggertje L@uRaLiiCi0uSsSssS, voor al uw tutorials en reviews en looks of the day. Vandaag een tutorial, review en naillook of the day in één.

Allereerst is het handig als je nagellak koopt. Niet van een ordinair merk als OPI, maar liever een exclusief nagellakje van de Etos (wel het huismerk pakken dan he). Koop GEEN basic- of topcoat, want we willen er niet teveel geld aan uitgeven en het is ook nergens voor nodig. Niets mooiers dan gele en broze nagels als je je nagellak eraf gehaald hebt, toch?

Goed, voor deze review haalde ik de ene nagellak die ik nog had uit een stoffig hoekje bekeek ik kritisch mijn stash en besloot uiteindelijk voor dit speciale rode lakje van Miss Sporty te gaan.

Ik begon met lakken. Ik had pas twee vingers gedaan, toen ik merkte dat ik moest plassen. Mijn linkerhand was klaar toen ik het niet meer op kon houden. Ik ging naar de wc. Nu zit mijn gouden legging onder de rode nagellak, maar gelukkig gaat dat er heel makkelijk af. Ik bekeek mijn linkerhand en zag dat het er alleen maar mooier op was geworden.

ohwatbenikgoedinnagellakken

Goed, waar je op moet letten bij het nagellakken is dat je, net zoals op de basisschool, buiten de lijntjes kleurt. Je moet buiten je nagels lakken, want zo lijken ze langer. Dit kun je goed op bovenstaande foto zien. Daarna lakte ik mijn rechterhand met mijn linkerhand en hoewel ik rechts ben, is het toch mooi geworden (maar dat kunnen jullie niet zien, want stiekem was ik te lui om mijn rechterhand ook te doen).

Goed, wat vind ik van deze nagellak:
Geur: heerlijk.
Smaak: zou het zo bij de yoghurt gooien.
Kleur: jammer dat het geen roze met glitters is.

Het is dus een lekkere nagellak, maar ja, niets kan op tegen roze met glitters (behalve dan vampier Edward hihihi, maar die glinstert zelf dan ook, al ziet hij wel een beetje witjes). Daarom krijgt dit nagellakje van mij drie van de vijf hartjes: ♥♥♥

50 Comments to “Nagellakreview: rode nagellak van Miss Sporty”

 1. Ik blijf erbij dat je die magnetische van de Action had moeten doen

 2. Damn, jij kunt echt vet goed lakken.

 3. Hahah, prachtig! Voor een halloween feestje :b. Misschien moet je de volgende keer een review maken over een rodelipstick, haha

 4. Jouw skills laten het lakje absoluut nog beter uitkomen! Zo zie je er ook veel meer van hè. Volgende keer ga ik deze aanwijzingen dus zeker opvolgen!!

 5. LAURA JE BENT VERGETEN OM EEN FOTO TE MAKEN WAAR JE JE NAGELS SHOWT MET HET FLESJE IN JE HAND OMGGGGG

  maar ik moest wel echt heel hard lachen :’)

  • I know, maar ik had dus mijn linkerhand gedaan en toen ging ik het eraf doen en wilde ik mijn rechterhand doen en dan met het flesje, maar die nagellak eraf halen was zo´n gedoe, dat ik er geen zin meer in had :P

 6. Wat zal ik zeggen, ik vind het héél bijzonder!

 7. Toch weer wat geleerd. Ik snapte nooit waarom mensen spraken over gebroken nagels, maar dat komt dus door de nagellak (of remover?).

  • Door nagellak krijg je hele slechte nagels, waardoor ze eerder afbreken. Nagellakremover werkt ook niet mee nee :P

   • En toch blijven veel vrouwen dat spul erop smeren terwijl mannen er toch niet naar kijken xD

    • Ja, maar dat doen ze voor zichzelf en andere vrouwen, snap dat dan. Net zoals met kleding. Ik zag toevallig laatst nog een quote daarover, iets in de zin van: vrouwen maken zich niet druk om kleding/trekken kleding niet aan vanwege de mannen, maar vanwege zichzelf en andere vrouwen. Als ze het vanwege de mannen zouden doen, zouden ze allemaal naakt rondlopen!

    • In dat geval moeten ze ook niet klagen als mannen niks over hun kleding/nagels/etc zeggen :P

 8. Dat dacht ik dus ook, net als James, waar is de foto met het flesje in je handen.
  Maar je super mooi gelakte nagels maken het wel weer goed, gelukkig. Het ziet er echt heel mooi uit!

 9. geweldig! je kunt niet zeggen dat jij jezelf niet kan inleven … ik mist wel de klassieke nagellak in de hand foto :3

 10. Eigenlijk vind ik deze look best geschikt voor een vampierfeestje idd ;) Dan nog even bijpassende lenzen, tanden (geen Twilight-feest, argh), bloed…

 11. Ik zou wel eens een review van jou willen lezen over het bijwerken van de bikinilijn, of is dat erover?

 12. Haha, grapjas. ;) Ziet er fancy uit!

 13. Ik heb precies dat lakje hier staan, maar ik kan het niet zo mooi lakken als jij hoor!

 14. Haha Laura :D
  Ik heb heel fijn gelachen met je postjes (ik zat een eindje achter).
  Een fijn 2013!

 15. Je moet een nagelstudio openen. Echt waar. Super dit!

 16. Merkte je tijdens het plassen dat je ongesteld was geworden?

 17. Je bent een trendsetter, voor je weet loopt iedereen met etos huismerknagellak buiten de lijntje gekleud ;)

 18. Jij mag ook een keer mijn nagels komen lakken!

 19. Klinkt als een prima lakje!

 20. Wauw, mooi gelakt! Als het een stuk was over dat je nog bloed over je nagels had lopen, omdat je net iemand met je nagels had vermoord, had ik het ook geloofd ;)

 21. Wow, mooie kleur en ook zo keurig gelakt. Chapeau1

 22. Ik wist niet eens dat miss sporty nog verkocht werd, dat is uit mijn jeugd: lees echt oud dus!

 23. Haha, heerlijk blogje dit :P

 24. Nou, het staat je éééééééénig!

 25. Wow? Drie van de vijf hartjes? Die moet ik ook hebben!

 26. Haha, stiekem is het wel een beetje herkenbaar, want als ik m’n nagels lak (ook met rood, heel soms als het mooi weer is en ik vrolijk ben) zit het meestal ook net in hoekjes waar je het niet wilt. Je schrijft echt zo grappig trouwens! :)

 27. Hahaha. Haha. Dit is zo herkenbaar!

 28. Dus buiten de lijntjes is niet erg? Ben ik al die jaren dus voor niks opnieuw begonnen…

 29. Haha, geniaal blogje dit! Lekker creatief en o zoo herkenbaar. :P

 30. Leuk! Word je vampier met carnaval? Haha daar lijkt het namelijk wel mooi op ;)

  Liefs!!

 31. Ik vind het echt een groot succes!

Leave a Reply