Waarom ik de irritante huisgenoot ben

In één of ander programma, ik weet niet meer welke dus, werd er gesproken over twee soorten mensen: ’the annoying flatmate’ en ’the annoyed’. Ik val heel duidelijk in de eerste categorie. Mijn huisgenootje heeft het er maar moeilijk mee:

– Ik zing heel vaak, heel hard en heel vals mee met mijn muziek.
– Ik was nooit meteen af. Eerder ehm na een week ofzo.
– Ik ga ’s nachts minstens tachtigduizend keer naar de wc.
– Ik kom vaak ’s nachts thuis en dan doe ik het licht aan, want anders kan ik mijn deur niet open doen.
– Ze heeft me in mijn relaxkleding gezien. Mijn relaxkleding is niet charmant. Wel relaxt.
– Ik heb geen smetvrees.
– Ik douche lang.
– Ik doe het dopje op haar afwasmiddel, omdat ik neurotisch ben en niet tegen opstaande dopjes kan (en kleding tussen mijn ladekast en gordijnen die niet helemaal sluiten en rode knopjes en en en).
– Ik check tachtigduizend keer per dag of de deur wel op slot zit (nogmaals: neurotisch).

Maar ik geef geen wilde feestjes, ik heb de gang (nog) niet ondergekotst, ik neem niet elke week een andere jongen mee naar huis die dan de wcbril omhoog laat staan en ik luister geen hardcore.

Dus om van het positieve uit te gaan: het kan altijd erger.

22 Comments to “Waarom ik de irritante huisgenoot ben”

 1. Nou Laura… Dan ben je zo ongeveer hetzelfde als ikke. :-P Daarom word ik in plaats van Roon (mijn koosnaampje) door @xantioss ookwel ‘Roos’ genoemd. :-P

 2. Ik ben zo blij dat wij allemaal gewoon in onze chillkleding door de fusie huppelen, samen vals zingen en dezelfde afwasmiddel delen, haha. :)

 3. Tof, je lijkt echt énorm op mij!

 4. Ik kan er niets aan doen maar vooral dat neurotische (her)ken ik. Toen mijn dochter haar eerste woordjes uitriep dacht ik dat ze ‘roti’ zei (Surinaams gerecht dat we regelmatig eten) maar het kind bleek ‘neurotisch’ te roepen ;-)

 5. Hahaha dat afwassen, daar heb ik ook een handje van!

 6. Haha, ik herken hier wel een paar dingetjes :P

 7. Haha, ik ben geloof ik ook niet altijd de leukste huisgenoot. Mijn gemeenste actie is denk ik wel per ongeluk expres de warm water kraan in de keuken heel even open draaien terwijl mijn huisgenoot stond te douchen en dan dus even koud water zou krijgen. Hij heeft er nooit iets van gezegd trouwens en ik weet niet eens meer of het wel “effect” had. Kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat ik echt zó nodig in de badkamer moest zijn, haha.

 8. mensen zoals jij maken het niet makkelijk voor de rest. GRAPJE! Dit is best heel normaal en de rest is gewoon niet normaal

 9. Hahah inderdaad. En ik zou ook neurotisch worden als ik elke nacht tachtigduizend keer naar de wc moest. Alleen al omdat je maximaal 0.36 seconden per keer hebt, wil je de tachtigduizend halen binnen acht uur.

 10. Ik ben benieuwd hoe ik later ga worden, ik denk ook heel neurotisch maar zelf ook juist een sloddervos :P

 11. Ik vind het best meevallen hoor. Zoals je zelf zegt, het kan altijd erger!

 12. Da’s waar. Het kan altijd erger. Mijn Duitse buurman is weer een wonderschoon Engelstalig lied aan het verkrachten.

 13. Klinkt alsof het niet lang kan duren voordat jij ergens aan een noodrem hangt omdat je anders bang bent dat hij nooit gebruikt zal worden :P

  Het kan altijd erger… geen commentaar.

 14. Ik check tachtigduizend keer per dag of de deur wel op slot zit (nogmaals: neurotisch).

  Dat doe ik ook!!

 15. Inderdaad, het kan altijd erger. Stel dat je ’s nachts thuis komt, het licht aan doet, al zingend onder de douche gaat, daar je plasje doet en dat terwijl je je relaxkleding nog aan hebt.

 16. Plusjes en minnetjes. Zo ben je weer in evenwicht :D

 17. Haha, het kan veel erger ;-)

Leave a Reply