Weetjes over Laura deel ik ben te lui om op te zoeken

stranddd

– Jozefien en ik hebben in onze presentatie echt de meest belachelijke dingen gedaan. Van een plaatje van een Cavia tot de titel ‘Alles Flax?’ (Flax is de schrijfster van een artikel). Ook begonnen we de presentatie met ‘Greetings prophets, let the great work begin.’
– Mijn papers zien er overigens zo uit:
ishijhetnouwelofniet

En hij eindigt met een plaatje van een cavia.
– Als er bij een enquête staat dat je een e-reader kunt winnen, doe ik uit principe niet mee.
– Hetzelfde geldt voor een iPad, want ik snap niet wat er handig is aan die dingen.
– Ik vind het leuk om, als er een Engels liedje draait, de tekst te vertalen en dan random tegen mijn gezelschap te zeggen. Vooral als het Shout van Tears for Fears is (‘Kom op, ik praat tegen je.’).
– Ik houd ervan om mijn vrienden bijnamen te geven. Een impressie: Nonnie, Joosjepoosje (ook wel JP), Yesyes, Dani Banani en Momo.
– Op mijn beurt word ik la petite, Lauratius, Loes en mevrouwtje pollewop genoemd.
– Ik zoek nog een kat in Oegstgeest op wie ik zo nu en dan kan passen. Hooguit een uurtje, voordat mijn kamer gaat stinken naar uitwerpselen (geen kattenbak).
– Ik luister nu naar The Coffee Song van Frank Sinatra, want die is awesome.
– Ik kan er niet tegen als deuren open staan (neurotisch).

En nu een paar weetjes over jou!

23 gedachtes over “Weetjes over Laura deel ik ben te lui om op te zoeken”

 1. – Ik heb een oogje op Laura (ook al heb ik haar nog nooit ontmoet :P).
  – Ben een nachtbraker, maar moet voor m’n werk helaas alles behalve ’s nachts werken.
  – Ik wil ruimtereiziger worden en zoek nog sponsoren.
  – Ik luister naar Herman Finkers – Ik weet niet wat het is, want die is nóg awesomer.

 2. Ik geef mijn zusje bijnamen. De leukste: “Dana” is ooit via “Danio” en “Den Eijo” verbasterd geraakt tot “Ei”. Ze luistert er nog naar ook. En nu we het toch over mijn zusje hebben: voor haar hebben we een iPad, want vorig jaar moest ze 6 weken op bed liggen na een rugoperatie. Dan is zo’n ding heel fijn!

 3. Ik heb niets tegen homo”s
  Doe mijn naam eer aan en
  slaap dus erg weinig
  Steek graag de helpende hand toe
  wat je kunt zien aan mijn vrijwilligerswerk
  bij een revalidatie Centrum
  Durf eigenlijk zelf moeilijk om hulp te vragen
  omdat de klus eigenlijk te simpel is maar mij lukt het
  toch niet. Leven met onzichtbare beperking is best lastig…
  Een dag niet geschreven, een uur niet gelezen
  een tel niet gedacht… zijn verloren momenten.

 4. Ik heb altijd een hekel aan mijn zelf samengestelde playlists, omdat ik alle liedjes pas toevoeg nadat ik ze 100 keer heb geluisterd en dus weet dat ik ze echt leuk vind, maar vervolgens ben ik die hele playlist na een keer luisteren zat.

 5. Als rasechte boekenwurm heb ik me wél een e-reader aangeschaft, puur voor op vakantie. Daarnaast prefereer ik nog altijd de geur en het gevoel van een echt boek. Een weetje? Ik geef licht in het donker.

 6. Ik houd van verkleden.
  Ik houd van eten.
  Ik ben een beetje claustrofobisch.
  Ik houd met alles wat ik doe met betrekking tot auto’s er stiekem rekening mee dat ik dat ooit aan Jeremy Clarkson moet vertellen, mocht ik ooit te gast zijn in Top Gear.

 7. Hahaha! Leuke weetjes, en hilarisch je papers.

  Ik moet huilen om kittens en ook om de rest wat baby is
  ik drink warm water
  ik ben geobsedeerd door hout
  Ik doe sinds kort aan Yoga. Ik de drukkewildehysterischenietstilkunnenzittende.

 8. Ik niest met mijn ogen toe, ik slaap wel eens als ik moe ben, als ik loop ga ik sneller dan als ik wandel, ik lees mijn berichten van zodra dat ik ze krijg, als ik geen berichten krijg, lees ik ze ook niet, ik kan plotseling stoppen met schrijv…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.