Daag jezelf uit?

Ik was net bezig met een onderwerp te verzinnen voor vandaag. En ik kwam achter iets heel stoms: ik heb al een paar maanden geen ‘Daag jezelf uit’ meer online gezet.

Daar zal vast van alles achter zitten en daarom moet ik het misschien anders aanpakken. Ik zal eens in de zoveel tijd weer opdrachten in deze categorie plaatsen, maar niet meer maandelijks. Je mag dus zelf bepalen wanneer je ze uitvoert, dat hoeft niet per se in deze maand te zijn. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden!

1. Koop rozen (of andere bloemen die je mooi vindt) en laat er telkens eentje op een random plaats achter met een kaartje eraan. Denk bijvoorbeeld aan een bankje in het park of voor iemands deur.

2. Hang je kamer vol slingers. Nee, het maakt me niet uit dat je nog lang niet jarig bent. Je kunt het geheel afmaken met ballonnen.

3. Stuur al je vrienden een kaartje om ze te bedanken voor de vriendschap.

4. Probeer een dag lang blauwe (of groene of rode of oranje of extra uitdaging: roze) dingen te eten. Voor deze ene keer mag je het instagrammen.

5. Maak een lijst van minstens vijftig dingen die je mooi vindt aan jezelf of goed vindt van jezelf (en niet zeggen dat dat niet kan).

6. Doe als meisje iets wat als typisch mannelijk wordt gezien (bijvoorbeeld krachttraining in de sportschool) en als jongen iets wat als typisch vrouwelijk wordt gezien (bijvoorbeeld zumba).

7. Reageer en vertel me wat jou hoop geeft.

12 gedachtes over “Daag jezelf uit?”

  1. Posts als deze. Duidelijk bejaarde koppeltjes die heel lief hand in hand gaan wandelen. Klassen die ‘zich smijten’ voor je vak. Mijn zoontje die trots zit te kliederen met zijn boterham, zielsgelukkig dat hij het zelf mag doen. Zonnebloemen.

  2. Nummer drie heb ik laatst nog gedaan! Of je, het was niet zo romantisch als een kaartje, maar een whatsappje waarin ik zei dat ik ze geweldig vond en wat ik geweldig aan ze vond en dat ik heel erg blij was ze te kennen. Dat is zo leuk, en je kunt echt iemands dag maken ermee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.