Een stukje chocoladetaart voor jullie allemaal

1604912_10151931103709895_1974125840_n

Natuurlijk won ik die omnibloggersunitedchallenge van Dionne. En dat betekende: taart.

Niet zomaar taart. Het was chocolade met chocolade en nog meer chocoladetaart. Zeg maar de hemel verpakt in een taart. Bovendien had die lieve Dionne er nog een waarheid als een koe opgeschreven: ‘Laura is geweldig.’ Daar was iedereen het vanzelfsprekend mee eens.

zolief

Om niet alleen met de taart bezig te zijn, maar vooral ook met onszelf, gingen Dionne en ik selfies maken. En foto’s van selfies. Want heb je er wel eens over nagedacht hoe belachelijk het eruit ziet als je een selfie maakt? Lang leve de confrontatie. Hier alvast een voorbeeld:

joepie
#supergezellag #bloggersmeeting #besties

Voor meer van dit soort behind the selfies-foto’s, check Dionne’s geniale blogpost.

Oh ja en over die taart? Die is op. Sorry (not sorry).

20 Comments to “Een stukje chocoladetaart voor jullie allemaal”

 1. Hmmm lekker zon taart!
  En selfies.. dan ga ik nog liever mét iemand op de foto dan in het openbaar een foto van mijzelf maken. Ik moet daar nog erg aan wennen als ik het mensen zie doen hihi

 2. Tsss, iemand in alle vroegte blij maken met een opgegeten chocoladetaart. Valt me tegen van jou… Snif.

 3. Die taart ziet er lekker uit, alleen de versiering sla ik over hoor. ;)

 4. Niet eens voor mij bewaard :(

 5. OMG het was zo gezellag! #ntb

 6. Gefeliciteerd! Je hebt het hartstikke verdiend, haha.
  En ik moet toegeven dat selfies maken er raar uitziet, maar ik snap niet waarom er zo op wordt neergekeken. Ik bedoel, je bent blij met hoe je eruit ziet, je bent blij dat je met iemand bent, je bent blij dat je ergens bent, en je wil dat vastleggen en delen! Ga vooral je gang. Wees er trots op!

 7. De taart ziet er heerlijk uit. En Dionne haar blogpost over selfies ook!

 8. Selfies in het openbaar, tja ik vind het ook altijd awkward haha! Maar met een beetje ‘narcisme’ op z’n tijd is verder niet zoveel mis denk ik. De taart ziet er heerlijk uit!

 9. Die foto van jou met taart is echt heel tof! :)

 10. Zo, die ziet er goed uit!

 11. Hmmm taart! (Het eerste wat ik dacht toen ik die taart zag, was: chocolade taart bij Laura, zitten daar dan chocoladekruidnootjes in? Zou er überhaubt een recept bestaan voor chocoladetaart met chocoladekruidnootjes? Hoe goddelijk zou dat zijn? :D)

 12. Een selfie van een selfie. Waarom heb ik dat nooit bedacht? Geweldig! :D

 13. Ooeeh ziet er lekker uit!

Leave a Reply