Daag jezelf uit (2)

Tien dingen om te doen tijdens een wandeling:

1. Bedenk bij elk huis waar je langsloopt of je er zou willen wonen en hoe je het dan zou inrichten.
2. Doe de hink-stap-sprong en wissel dat af met huppelen en in de plassen springen.
3. Koop een bos bloemen en leg bij random mensen een bloem voor de deur (misschien met een lief briefje erbij).
4. Zeg iedereen vrolijk gedag, ook die chagrijnige, oude meneer.
5. Zing je favoriete liedje, zo hard mogelijk, en doe op het op zo’n manier dat je niet beseft dat je eigenlijk heeeeeeel slecht bent in zingen.
6. Doe alsof je uit een ander land bent en vraag de weg (en doe alsof je het niet begrijpt: ‘Que?’).
7. Laat een keer een vijftig cent-muntstuk vallen, voor de eerlijke vinder (of een één euro-muntstuk als je echt heel rijk bent!).
8. Neem een route naar waar je nog nooit bent geweest. Probeer niet verdwaald te raken (of juist wel natuurlijk, ligt eraan hoe je gevoel voor richting is).
9. Loop alleen maar achteruit, kijk hoe mensen reageren en schrijf er eventueel een blog over (laat het me weten als je dat doet!).
10. Misschien gaat dit te ver, maar: probeer eens nordic-walking. Leen de stokken van je oma (je mag een masker dragen als je het anders niet durft) en gaan met die banaan stokken!

12 gedachtes over “Daag jezelf uit (2)”

  1. Oei, die laatste is wel erg gewaagd! Hopelijk krijg je er geen problemen mee.
    “meisje dood gevonden, gespiest op nordic walking stokken”. Nummer vier is altijd leuk om te doen :) of de mevrouw achter de kassa oprecht een fijne dag wensen! Ze kunnen moeilijk kijken als je op die manier hun vaste riedeltje van ‘prettige dag nog verder’ verstoort :p

  2. Haha 1 is moeilijk! Zeker nu ik tijdelijk bij mijn ouders woon, tot na de zomervakantie -en die wonen in Zuid-Limburg, waar ik ABSOLUUT NOOIT wil wonen, later.

  3. Iets teveel uitdaging voor mij, de meeste dingen zou ik écht, maar dan ook écht niet durven. Iedereen vrolijk gedag zeggen doe ik wel heel regelmatig, het geeft me gewoon een goed gevoel, zelfs al zeggen sommigen niks terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.