Dingen waar je over na moet denken als je samen gaat wonen

– Wel of niet een gezamenlijke bankrekening? En bij welke bank dan? Ieuw, volwassen gedoe!
– Vindt hij mijn poster van Van Gogh’s sterrennacht wel of niet mooi? (nee…)
– Kan ik er wel tegen als hij elke dag gaat boeren? (ben ik nog niet over uit)
– Waar kan ik mijn chocolade verstoppen, zodat hij het niet allemaal opeet?
– Wie slaapt aan welke kant van het bed? (dit gaat wellicht een scheiding veroorzaken)
– Hoe gaan we de taken verdelen? (ik geef bevelen, hij doet alles wat ik hem opdraag)
– Welke muurstickers nemen we? (die met katten natuurlijk)
– Hoe zorg ik ervoor dat niet alle romantiek verdwijnt? (ehm…)
– Waar laten we alle troep? (geen idee)
– Hoe zorg ik ervoor dat de tv niet de hele tijd op Family Guy of the Simpsons staat? (de afstandsbediening verstoppen)
– Hoe voorkomen we ruzies over rondslingerende sokken en dergelijke? (niet)
– Wie is de baas? (grapje, daar is nooit enige verwarring over geweest bij ons)

21 gedachtes over “Dingen waar je over na moet denken als je samen gaat wonen”

  1. Altijd belangrijk om te weten wie de baas is in huis! Voor het verstoppen van chocola heb ik nog wel een tippie. Je kunt een etui of toilettasje nemen waar je het in verstopt, hij zal denken dat er opmaaksjit inzit. :-)

  2. Haha, wat grappig geschreven! Ik heb zelf lange tijd samengewoond en ik herken ook wel een aantal van dat soort dingen. Als ik heel eerlijk moet zijn ben ik blij dat ik er vanaf ben, teveel gedoe. Als ik ooit nog een relatie krijg zal ik zeker niet zomaar gaan samenwonen. Trouwen is sowieso uitgesloten.

  3. Haha lastige levensvragen. Behalve die laatste. De afstandsbediening verstoppen bij family guy is hier niet lastig trouwens, meestal gaat hij er zelf op liggen en dan verdwijnt dat ding tussen de kussens van de bank. Helaas wel bij family guy, en niet bij programma’s die ik wil zien -_-‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.