Sneak peek zwei (waarin je nog steeds niet zoveel ziet)

In de vorige sneak peek zag je geen ene drol en in deze ook niet. Want plagen is veel te leuk. Zie hier nog wat meer van ons pieppeuterig huisje. Het is 35 vierkante meter, maar ik ben elke keer weer verbaasd hoe groot dat is als ik eindelijk heb opgeruimd…

huisje1

Het koffertje is bedoeld om brieven en papieren in op te bergen (als je het openmaakt, krijg je zo’n accordeoneffect weet je wel). Het fotolijstje heb ik van een vriendin gekregen die denkt dat ik hipster ben en de kaartjes heb ik in een koopbui bij Paperblanks gekocht.

huisje2

Een kaart van Texel die ietwat scheef op de muur geplakt is. Daar zijn we van de zomer een paar dagen naar toe gegaan. En eronder zie je de lieve briefjes die ik af en toe voor Jeroen achterlaat in het huis als ik er niet ben.

huisje3

Beste cadeau ever gekregen van een vriendin.

20141011_161635

Leuke mokken en bloemetjes, die het hopelijk langer uithouden dan de vorige plantbewoners.

huisje4

Ik vrolijkte de keuken op, maar het had niet het effect dat ik (meer) ging koken.

huisje5

Heel veel liefde voor deze poster.

huisje6

Gedichtjes van Lars van der Werf op de koelkast.

huisje7

Zonder platenspeler ben je geen echte hipster. Hij is van mijn vader geweest (en daarna van mijn broer) en je kunt er zelfs nog bandjes mee afspelen #retro.

huisje8

Gekregen kaartjes plak ik op de kledingkast.

huisje9

Nog meer #retro: een oude schoolplaat.

Nou, dit was het weer voor vandaag. Jullie hebben nog steeds de meubels en dergelijke niet gezien, maar mocht je toch erg benieuwd zijn: bekijk een willekeurige Ikeagids. Ciao ciao.

15 gedachtes over “Sneak peek zwei (waarin je nog steeds niet zoveel ziet)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.