They say it’s my birthday

blaasdekaarsjesmaaruit

Mijn geboortedag was heel bijzonder. Natuurlijk, omdat ik – de famous Laura denkt – toen ben geboren, maar ook om andere redenen. Ik kwam namelijk 24 juli op deze aardbol. Dat is 24/7, wat al heel cool is. In het jaar 1991, een palindroom van cijfers. En op welk tijdstip? Je gaat dit niet geloven, maar het is echt waar: om 22.22 uur. Nu jij weer.

Voor de mensen die kunnen rekenen: dat maakt mij dus 25 jaar. Zoals het een echte volwassene betaamt, heb ik donderdag pre Birthday cake op, ga ik vandaag weer taart eten en woensdag nog een keertje. Dat wordt flink sporten, want hoewel ik eruit zie als een veertienjarige, heb ik daar niet meer het metabolisme van.

Ja, 25 is een mooie leeftijd. Precies in het midden. Volgend jaar daarentegen, dan zit ik meer richting de dertig. Laten we het daar nog maar even niet over hebben.

Tags:

13 Comments to “They say it’s my birthday”

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag Laura. Maak er een mooie dag van! ?

 2. Een héél gelukkige verjaardag! Je bent maar zo oud als je je voelt he ;)

 3. Gefeliciteerd Laura! En oei, eruitzien als een veertienjarige maar dat metabolisme missen, dat ken ik, haha! Geniet ervan, liefs!

 4. Gefeliciteerd en nog een heel fijne avond gewenst! :)

 5. Gefeliciteerd!

  Enne: precies in het midden? Je bent net op een kwart!

 6. Heb je een leuke dag gehad?

 7. Nog gefeliciteerd! Ik vind echt dat je leuk schrijft trouwens.

 8. Gruwelijk te laat maar niet minder gemeen(d): Alsnog van harte gefeliciteerd en je bent nu al een paar dagen over de helft en je maakt mij niet wijs dat het pijn doet…

 9. Oké hier kan ik niet tegenop. 24/7 1989 om 01:10 is nét niet zo palindromisch als dat van jou…

Leave a Reply