(500) Days of Summer

(500) Days of Summer gaat over de liefde tussen Tom en Summer. Dit is echter geen gewone liefde. Waarom? Daarvoor moet je de film kijken ;) Klik hier voor de trailer.

Deze film is geweldig, vanwege:
– De muziek. Denk aan the Smiths, Regina Spektor, Belle and Sebastian.
– De acteurs. Ik zou persoonlijk niet klagen als Joseph Gordon-Levitt (bekend van ‘Ten things I hate about you’ en ‘3rd Rock from the Sun’) aan mijn deur stond. En Zooey Deschanel ( zangeres van She & Him) speelt ook erg goed!
– De kleding. A la jaren vijftig/zestig. Love it.
– De humor. Zie hieronder.

Favoriete quote:
Als Tom en Summer in de Ikea zijn.
Tom: ‘Darling… I don’t know how to tell you this, but… there’s a Chinese family in our bathroom.’

Wel kijken: Als je geen zin hebt in de standaard Jennifer Aniston/Ashton Kutcher- film hebt, maar toch een romantische film wilt zien.
Niet kijken: Als je een hekel aan Katy Perry hebt (Zooey Deschanel lijkt nogal op haar).

Heb jij deze film al gezien?

20 Responses to “(500) Days of Summer”

 1. Die film is leuk! Verfrissend. Niet zo klef.
  En ik vind Zooey echt geweldig!

 2. Ik heb ook wel eens een chinese familie in mijn badkamer, zo raar vind ik dat niet joh.. =)
  Misschien toch maar eens kijken dan ;)

 3. Ik heb daar helemaal niks mee, met dat soort films. Maar smaken verschillen gelukkig. leuke blog heb je trouwens, ik heb je link in mijn blogrol gezet.

 4. Lijkt me een hele leuke film :D

 5. Dit is een van mijn lievelingsfilms!

 6. oh ik ga hem zeker kijken…. over 3 maanden haha. In Amerika wil je echt niet proberen om een film te downloaden. Oeh wacht hij staat op ch131, dan wordt dit mijn film voor vanavond, ik ben erg benieuwd!

 7. Ja, en ik ook vind hem geweldig! :D Hij is niet zoals de standaard romcom’s; hij trekt qua stijl dan meer naar Amélie.

  Heb een heel fijn en zonnig weekend!

 8. Lijkt me echt een super leuke film!
  x

 9. Lijkt mij een leuke film! :) Ik ken hem nogniet.

 10. Ik vind dat een hele fijne film!

 11. Lijkt me een leuke film! En Regina Spektor is geweldig, hihi!

 12. Jaaaa tuurlijk al gezien :D Fantastische feel good film, echt heerlijk!

 13. hij is idd heel leuk :) snel maar weer een keertje kijken

 14. Het is gewoon een briljante film. De tekst van de trailer om te beginnen! Ik vind het echt briljant!

  ‘This is a story of boy meets girl. The boy, Tom Hansen of Margate, New Jersey, grew up believing that he’d never truly be happy until the day he met the one. This belief stemmed from early exposure to sad British pop music and a total mis-reading of the movie ‘The Graduate’. The girl, Summer Finn of Shinnecock, Michigan, did not share this belief. Since the disintegration of her parent’s marriage she’d only love two things. The first was her long dark hair. The second was how easily she could cut it off and not feel a thing. Tom meets Summer on January 8th. He knows almost immediately she is who he has been searching for. This is a story of boy meets girl, but you should know upfront, this is not a love story. ‘

 15. I-DEAAAL!!
  Echt super leuke film :D

 16. Aah, het is mijn lievelingsfilm. Ik heb hem al honderd keer gezien en hij blijft leuk :)

 17. Oeww ziet er uit als een leuke film!

 18. Beetje laat, maar ik heb hem gisteravond gezien. Hele mooie film!

  “Roses are red, violets are blue. Fuck you, whore”

 19. Trackbacks

Leave a Reply