Zes maanden

Zes maanden geleden begon ik deze blog. Zes maanden heb ik dagelijks geblogd. Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje trots op mezelf dat dat me gelukt is. En ik zal jullie wat verklappen: ik ga er gewoon mee door!

Ik ga proberen hier niet een al te sentimenteel stukje van te maken (dat bewaar ik wel voor als ik één jaar deze blog heb), maar: ik ben ontzettend blij dat ik ermee ben begonnen, het maakt me elke dag weer blij en vooral door jullie. Al die lieve reacties en überhaupt dat jullie het lezen (veel mensen ook dagelijks!), dat is echt heel erg tof. Dus heel erg bedankt daarvoor!

Overigens is dit ook de dag dat ik al twee maanden de bejaarde leeftijd van twintig jaar heb bereikt, maar dat is natuurlijk veel minder interessant.

Ik weet niet of jullie het leuk vinden, maar zo niet, dan hoef je het natuurlijk niet aan te klikken. In ieder geval, hier een selectie van vijf stukjes (in willekeurige volgorde) waarmee ik tevreden ben, waar veel reacties op zijn of die met Nico Dijkshoorn te maken hebben.

1. De baard van Nico
2. Ik wil een volkstuintje
3. Fictief interview: Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden a.ka. Heer Voldemort
4. Red me! Gespreksonderwerpen tijdens verjaardagen
5. Het sms-mysterie: arme Frans

Voor de rest wil ik in dit blogje ruimte geven voor jullie commentaar (hopelijk worden jullie niet al te bot haha). Wat vinden jullie leuk en wat minder leuk? Wat kan er verbeterd worden? Wat wil je vaker zien? En zijn er nog onderwerpen waar ik PER SE over moet bloggen? (ik kan wel wat inspiratie gebruiken)

In ieder geval dus HEEL ERG SUPERDUPERBEDANKT! :D

43 Comments to “Zes maanden”

 1. Een half jaar pas? Wauw wat kort! En ik ga nu even wat stukjes terug lezen hoor! Gefeliciteerd.

 2. In hoeverre heeft je blog een impact op je dagelijkse leven? I mean, je studeert Literatuurwetenschap en was waarschijnlijk al regelmatig bezig met schrijfseltjes. Leef je nu bewuster, omdat achter elke gebeurtenis misschien wel een blog schuilt?

  • Dat is inderdaad een goede, ik heb er zelf al eerder over nagedacht, dus ja, ik denk dat ik daar wel een blogje over ga schrijven. Dankjewel voor het idee :)

 3. Superdupergraag gedaan hoor! ’t Was en is een plezier om hier te komen lezen…

 4. Gefelie!!!!! Echt zo tof dat jou blog echt ineens echt super populair is geworden!
  En ik vind het knap dat je elke dag blogt. Vooral mee door gaan :)

 5. Ik vind het echt heel knap van je. Je tovert elke dag weer een leuk stukje eruit en ik kijk elke dag wel op je blog. Ik vind in dit rijtje vooral ‘het sms-mysterie van Frans’ erg leuk en origineel! :D

 6. 6 maanden, had verwacht dat al veel langer zou bloggen..
  maar elke dag bloggen.. daar zou ik geen inspiratie voor hebben..

  Liefs!!

 7. Ik lees je blog altijd met heel veel plezier!

 8. Pas een half jaar? Ik dacht al veel langer (: Ik blijf gewoon doorlezen hoor!

 9. Jemig, een half jaar pas? Je bent echt al super populair ;) Gefeliciteerd, ga zo door!

 10. Gefeliciteerd! Ik vind je stukjes altijd erg leuk om te lezen :)

 11. Ik kan wel ideeën op gaan schrijven, maar dan wil ik ze zelf ook gebruiken dus dat gaat niet zo goed werken. Ik vind wel dat je een leuke blog hebt en ik lees eigenlijk alles wat jij schrijft. Bij andere blogs sla ik soms stukken over di eme niet interessant lijken.

 12. Jeetje, zes maanden lang elke dag bloggen? zo hee, ik doe het je niet na! Super goed gedaan! Verder heb ik eigenlijk geen opmerkingen, want stiekem volg ik je blog nog maar een tijdje! Maar ga vooral zo door! :)

 13. Wat vind je zelf leuk? Wat interesseert jou? Ben je echt al uitgeschreven over de onderwerpen, waar je van houd? Kan me er niks bij voorstellen!

  Hoe heb je in hemelsnaam in zo’n korte tijd zoveel lezers gekregen?

  Ik zal ook maar weer eens beginnen om elke dag te bloggen (niet dat ik dat regelmatig doe…)

  Maar van mij: Gefeliciteerd!

  • Nee, ik ben nog niet uitgeschreven hoor, maar ik vind het nu wel weer even moeilijk om onderwerpen te verzinnen. En over die lezers, ik heb daar een stukje over geschreven, die staat ergens in het archief :)

 14. Gefeliciteerd! Ik lees je blog altijd met veel plezier :)

 15. Gelukkige halve verjaardag dan maar :D
  Ik dacht ook dat je je blog al veel langer had! ‘k Weet niet meer wanneer ik de mijne heb opgestart, ‘k schat ook iets van een half jaar geleden, maar hij is nog niet zo goed ‘ontwikkeld’ (bij gebrek aan een beter woord).
  In elk geval nog heel veel plezier gewenst met je blog! En dat hij nog lang mag leven, jeeeej!

 16. Goed gedaan en gefeliciteerd met dit jubileum :) Hopelijk mag ik over vier maanden het zelfde zeggen hahaha.

 17. Wow goed van je! Gefeliciteerd :).

 18. Super graag gedaan & gefeliciteerd!
  x

 19. Wow, 6 maanden lang iedere dag! Good job! En vooral zo doorgaan ;)

 20. Ik dacht eigenlijk altijd dat het wel langer was! Maar gefeliciteerd met je half jarig blog bestaan :)

 21. Mijn gelukwensen! Wat goed dat je er gewoon mee doorgaat, ook. Lauradenkt is immers een inspiratiebron voor velen van ons!

 22. Lieve Laura denkt

  Gefeliciteerd met je verhalvejaardag!!! Dat is best iets om trots op te zijn. Ik lees je blog vaak met de nodige vreugde. Hierbij nog enkele onderwerpen waar ik graag iets over zou willen lezen of toch iig je mening over zou willen horen.
  Haartransplantaties, tuinkabouters en andere tuinbewoners, liedjes die je zou willen zingen maar waarvan je niet weet of ze bestaan, het transpireer gedrag van varkens, 5 dingen die je kan doen als je niet kan slapen, 10 dingen die je kunt doen als je wel wilt slapen maar je partner niet en leuke tips voor het versieren van mini muffins. Sowieso zijn alle zoete ingevingen meer dan welkom. Ga zo door

 23. Wauw! Ik dacht dat je al veel langer aan deze blog werkte ^-^!

  Gefeliciteerd met het half jarig bestaan van je blog en op naar het 1 jarig bestaan ;)!

  Xoxo, leoniae

 24. Gefeliciteerd! :)
  Ik vind het wel knap van je hoor, 6 maanden lang dagelijks bloggen; ik zou het zelf niet kunnen…

 25. erg knap dat je elke dag iets hebt geschreven, doe het je niet na :)

 26. hip hip hoi! op de volgende 6 maanden

 27. Ik wist niet dat je blog nog maar zo kort bestaat. Hoera! Blaas dat halve kaarsje maar uit :)

 28. Waauw, gefeliciteerd! Ik lees altijd met veel plezier je blog en het staat zeker bij mijn top 5 blogs =)

 29. Wow, het lijkt eigenlijk al veel langer! Gefeliciteerd! :)

 30. Wow dan ben je korter bezig dan ik en ik heb nog maar 23 followers hahaha. Aiii bejaard? Dan ben ik al gereïncarneerd

 31. Gefeliciteerd, lieve Laura! :D Dankjewel voor het schrijven op deze blog, want ik lees jouw stukjes heel graag. Op naar het volgende half jaar en keep up tha good work! (:

  Veel liefs,
  Iris Anastasia.

 32. Gefeliciteerd met het 6 maanden bestaan!
  Dat je nog maar veel leuke blogjes mag schrijven :)!

 33. Nog gefeliciteerd! Ik vind je blog echt heel leuk dus op nog vele jaren :)

 34. Gefeliciteerd! Het is echt superfijn om je blog te lezen dus blijf zo doorgaan :D

 35. Dikke proficiat! Zes maanden pas, en al zoveel bereikt. Mijn blog bestaat al vier jaar, maar mij lukt het niet om elke dag te schrijven. Verder ben ik jaloers op je schrijftalent en ideeën. Ik kom hier graag op bezoek. Ik ben heel blij dat jij mijn blog hebt ontdekt. En verder vind ik het heel graaf om te zien hoeveel reacties jij krijgt (en daarop ben ik ook een beetje jaloers).
  Doe zo voort!

  • Dankjewel, lief van je! :) En wat betreft die reacties: het kost veel tijd en moeite om die te krijgen, dat gaat (helaas) ook niet vanzelf! Maar ik ben er heel blij mee :)

Leave a Reply