Zoek, zoek, zoek

Bron

Zoekwoorden. Ik ben niet de eerste niet erover schrijft, dus sorry voor deze onorginaliteit, maar het is gewoon een leuk onderwerp! (kan jullie ook aanraden om erover te gaan bloggen) Dus hier komen ze dan, een aantal rare zoekwoorden waardoor mensen op mijn blog komen.

1. Jersey Shore.
Bij een blog zoals die van mij verwacht je eerder dat een zoekwoord als ‘laura denkt’ (die overigens wel hoog in de zoektermentophonderd staat) als eerste staat. Maar nee hoor, het is Jersey Shore. Wat een teleurstelling voor de mensen die een Jersey Shore-fanblog gevonden dachten te hebben. En als ze het blogje (die ik ergens in het begin heb geschreven) dan lezen, worden ze helemaal teleurgesteld: ik vertel er namelijk niet in over alle avontuurtjes die deze Guido/Guidettes beleven, maar ik wijd er een serieus blogje aan. He bah, wat saai.

2. Voldemort.
Ondanks dat hij dood is (ik ga er geeneens spoiler achter zetten, want mensen die dit nu nog niet weten, zijn… nou ja, oelewappers), is deze kerel wel behoorlijk populair. Ik snap wel dat mensen dit googlen, want ik heb natuurlijk een exclusief interview met hem.

3. Schaar.
Oké. Schaar. Juist. Zo’n ding om mee te knippen. Blijkbaar zijn heel veel mensen op zoek naar een schaar of geïnteresseerd in scharen. Niets mis mee natuurlijk. Maar dan zijn we hier wel aan het verkeerde adres. Waarom ze op mijn blog komen? Ik heb een keer een verhaal op mijn blog gezet die met een kapper te maken had. Dus. Geen scharen te koop hier, excusez-moi.

Andere populaire zoektermen: Geert Wilders, laura denkt, Amelie, finding nemo, marlies dekkers bh, bus, smurfenijs en geld.
Ik weet niet wat dit over mijn blog zegt.

Dan nu naar een aantal minder voorkomende zoektermen, maar wel heel grappig:

4. Antwoord op hoe gaat het
Lieve schat, dat antwoord kan ik je niet geven, dat moet je helemaal zelf verzinnen. Sorry.

5. Neanderthalers sliepen niet in een waterbed
Wat een slimme opmerking! Nee, dat denk ik ook niet dat ze in een waterbed sliepen (maar helemaal zeker weet je dat natuurlijk nooit).

6. Rij toilet in mijn broek
OH MIJN GOD, hoe is dat mogelijk? Een rij toilet in je broek? Dan moet je wel een erg grote broek hebben!

7. marlies is kaknaam
Nou ja zeg, ik denk niet dat Marlies dat leuk vindt om te horen.

8. ik hou van jou hartje
Awww, ik ook van jou!

9. Ik vond het leuk je stem te horen
Oh dankje! Maar wanneer heb je die gehoord dan?

10. dagje iets doen met laura
Zullen we naar de film gaan?

11. волдемор
Ehm?

12. he mijsje weel je een leker ijsje
Volgens mij moet jij even een spellinglesje volgen op de basisschool.

13. geert wilders kan niet omgaan met facebook
Zo moeilijk is het toch niet?

14. is mijn vrouw afstandelijk
Je ne sais pas.

15. ik moet plassen maar ik heb geen zin
Ik weet hoe je je voelt.

16. hoe gaat het daar
Goed hoor, dankjewel!

17. awkward kijken
Iets kan awkward zijn, maar ik ben er vrijwel zeker van dat je niet awkward kunt kijken.

18. erg nodig moeten naar de wc op de kermis oktober 2011
Oei, dan moet je een toilet zoeken he!

19. sommige mensen worden alleen maar verliefd
Nou, ik denk dat mensen wel meer doen dan alleen dat hoor.

20. snel gemakkelijk emo make up doen
Men neemt:
– Zwarte eyeliner.
– Zwarte oogschaduw.
– Zwarte lippenstift.
– Zwarte nagellak.
Van alle producten zoveel mogelijk op doen. Succes!

Ik hoop heel erg dat ik die mensen nu geholpen heb. Maar ik twijfel nu wel: zal ik hier gewoon een Jersey Shore-fanblog van maken of niet? Wat denken jullie?

48 gedachtes over “Zoek, zoek, zoek”

 1. Grappig om te lezen! Ik denk soms ook wel eens dat ik vreemde zoektermen intik, maar dat valt naast dit lijstje toch nog wel mee, haha. En ja, graag meer over Jersey Shore! Of nee, doe eigenlijk toch maar niet ;p

 2. Mensen zijn soms verbazend vindingrijk, maar wat te zeggen van de Bings, Yahoo’s en andere Googles van deze wereld? Het brengt jou wel weer een leuk stukje natuurlijk!

 3. Mja, je kunt best Awkward kijken als je die serie van MTV bedoelt? Maar nee anders gaat dat niet lukken. Ik zat van de week ook naar mijn zoekwoorden te kijken en vroeg me ook af hoe ze op mijn blog kwamen ;) misschien ook eens over bloggen dus!

 4. Heel apart die zoekwoorden. Het is soms best vreemd wat mensen intypen, vreemder is het dat ze hierdoor toch op je blog terecht komen. Als je zelf zoekt op deze woorden, kom je je blog helemaal niet of ergens op pagina 10 tegen!

  1. Ik weet niet of je met wordpress werkt, maar zo ja: dan moet je een plugin downloaden die je statistieken bijhoudt en dan kun je dat zien (ik heb zelf w3counter)

 5. Wat is er zo bijzonder aan die zoekwoorden? Die dekken toch gewoon de lading van je blog..? :p bedankt trouwens voor de link naar het jersey shore stuk. Had ik nog niet gelezen :) Plus bij het stukje over schaar ben je een spatie vergeten direct na de link.

 6. Hahaha ik heb echt gelachen om deze post! Wat een rare zoektermen zeg, nu ben ik ook wel heel erg benieuwd naar mijn zoektermen :P Ze zijn vast niet zo grappig als die van jou!

 7. WAHAHA ja dat is erg grappig… Ik zie soms ook zoektermen voorbij komen waarvan ik denk: Euh?? Hoe komen ze daar dan op? Maar uiteindelijk wordt er wel doorgelinkt naar mijn blog. Wat ze waarschijnlijk nog geen antwoord op hun vraag zal geven :)

 8. Hahaha dat zijn grappige zoektermen!
  Als ik een keer geen inspiratie heb ga ik misschien ook maar eens zo’n blog schrijven. Ik zie soms ook de meest rare zoektermen voorbij komen.

 9. Hij is zó onorigineel dat ik er serieus nog nooit van heb gehoord. Vond ‘m geniaal, ik ga ‘m zeker eens doen! (zal naar je doorlinken, want jij bent dan wel onorigineel blijkbaar maar je bent ook de eerste waarbij ik het lees)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.