Niet schrikken van mijn superdupergrote make-upstash!

Zoals beloofd zal ik jullie mijn make-upstash laten zien. Ja, het spijt me mensen, maar het begint er toch echt op te laten dat Lauradenkt.nl (ik ga mijn naam trouwens veranderen naar Lauramake-upt.nl) een beautyblog wordt. Een beetje beperkt vind ik dat wel, dus daarom zal ik ook over fashion bloggen. Ik heb namelijk enorm veel verstand van kleding, bovendien ligt mijn kamer er vol mee (neeeeee, dat heeft ab-so-luut niets te maken met het feit dat ik bijna nooit opruim, hoe kom je daar nou bij?). Ik hoop dat jullie het leuk vinden, maar daar ben ik eigenlijk wel zeker van.

Goed, mijn make-upstash. Ik heb heel veel verstand van make-up. Ik kan in één vloeiende lijn een lijntje onder mijn oog zetten (hebben jullie het woordgrapje al opgemerkt?), ik kan mijn gezicht shapen met behulp van foundation en dergelijke. Als ik zin heb, kan ik er zelfs voor zorgen dat ik er als Angelina Jolie uitzie met behulp van make-up (en een pruik). Ja ach, ik ben maar een bescheiden mens, maar mezelf opmaken, dat kan ik wel.

Dat is ook duidelijk af te zien aan mijn make-upstash. Zoals jullie op de foto kunnen zien, bestaat die uit een mascara. En nee, niet zomaar een mascara. Merken als Max Factor en Maybelline zijn te min voor mij. Ik ga voor het high end merk Hema. Waarschijnlijk is dit merk onbekend bij jullie (hij is ook zo duur haha, dat kan niet iedereen betalen), maar ik kan hem jullie aanraden. Bovendien heeft de Hema niet alleen een gewone variant van deze mascara, maar ook een waterproof. Dat is erg handig voor een huilebalk met lenzen, kan ik je wel vertellen.

Omdat ik enorm lui ben Omdat deze mascara me nogal veel geld heeft gekost, gebruik ik hem niet zoveel. Ik ben erg zuinig op mijn spulletjes!

Goed, sorry voor het lange verslag (dat krijg je als je zoveel spullen hebt), maar dit was dan mijn make-upstash. Ik weet dat jullie allemaal erg onder de indruk zijn, maar weet je: met wat tijd, moeite en geld kom jij er ook wel. Ooit. Op een dag.

Volgende keer een OOTD*, waarbij ik jullie zal verpletteren met mijn gevoel voor stijl!

(*Outfit Of The Day)

60 Comments to “Niet schrikken van mijn superdupergrote make-upstash!”

 1. Goed verhaal weer :-P beeetje jammer van het vrouwen onderwerp xD

 2. Na deze zeer indrukwekkend make-up stash post (hoe lang heb je er wel niet voor moeten sparen??) snap je dat ik niet kan wachten op je verpletterende OOTD! ;)

 3. Hahahaha. Ik kan niet wachten tot je eerste face of the day video tutorial ;)

 4. Hahaha!! Ik kan niet wachten tot de OOTD! Ga je nu ook laten zien op video hoe je die mooie mascara look maakt?

 5. Haha. Dat is ook toevallig, Jij en ik, wj hebben hetzelfde high-end merk Hema ! Good taste !

 6. Haha heerlijk geschreven! :-D

 7. Ik herken je stashhhhhh… en het regelmatige gebruik. Tip van Flip: dan moet je geen punkerd worden, want dan heb je een probleem. Een punkerd met zo weinig zwart rondom de ogen, da’s een beetje zielig.

 8. Wauw <3 your stash! Ik ben wel erg jaloers nu hoor!

 9. Ik heb een iets grotere stash maar het scheelt niet veel ;)
  Ik gebruik altijd de mascara van de Etos. Jeuj.

 10. Ja eindelijk, lauramake-upt.nl! Maar echt mijn stash bij lange na niet tippen aan de stash van jou. Bah, wat ben ik jaloers!

 11. Hahaha dat was grappig!

 12. Oh Laura, je bent zo geweldig <3<3<3 Ik hou zo ontsettund veel fan je site, ik wou dat ik net zo gaaf was als jei laura echt waar !!!!!1!!11!!!!!!1!!!!!

  Kan niet w88 op je fette OOTD <3<3

  (zo reageren die tutjes van 14 toch ongeveer?)

 13. Noooo, houd het alsjeblieft gewoon bij lauradenkt.nl! ;P Haha, mijn eyeliner komt van de Etos, mijn mascara van de Kruidvat en mijn foundation van de Hema, dus heel herkenbaar dit, al gebruik ik iets meer make-up dat jij ;)

 14. Oooh jee, make up… *rent weg* =D

 15. Wauw! Ik ben zo jaloers op jouw make-up stash!
  Ik kan niet wachten op de OOTD!

 16. als je geen EOTD gaat doen ga ik je ontvolgen hoor!!!!!!

 17. Oh, maar ik ken een nog veel beter (en duurder) merk, namelijk Kruidvat Essence! Serieus Laura, wát een kwaliteit… ze zouden de Nobelprijs voor make-up moeten winnen. Maar respect voor jouw skills hoor, respect.

 18. Had nu toch wel echt op een EOTD* gehoopt Lauara.

  *Eye Of The Day (maar dat wist je natuurlijk wel)

 19. goed idee voor een zusje website! ik heb gehoord dat Hema een exclusief Hollands merk is … en ze verzenden niet eens naar het buitenland

 20. Ik kijk naar je op, hoor! Ik heb daar he-lu-maal geen verstand van, maar gelukkig zal ik vanaf nu jouw stijl kunnen bewonderen! ;)

 21. Wow dat is wel heel indrukwekkend O.o… Weet even niet wat ik moet zeggen.

 22. Hahah, heerlijk geschreven dit. Ik hoop dat je niet te veel mensen hebt beledigd die dit soort dingen dagelijks posten! (Nee, ik hoor daar gelukkig niet bij) Ga je echt een OOTD post maken? :D

 23. Oef, goed dat je het in de titel hebt gezet, zo kon ik me alvast mentaal voorbereiden op deze post ;)

 24. Hee, kun je ook laten zien hoe je je make-up stash opbergt? Met een filmpje van minstens 1

 25. Zoals al die meisjes vol overtuiging met hun volgemetselde hoofdjes zeggen ‘less is more’.

 26. Hahahaha ik vind dit wel knap eigenlijk. Heb je écht nergens heel stiekem nog wat anders liggen, kinderlippenstift ofzo? :P

 27. Te leuk ! wat enorm veel heb jij dat kan ik me echt niet veroorloven;))

 28. Ok ik ga NU beginnen met wachten op lauramake-upt.nl. Ik blijf net zo lang wakker tot die online is.

 29. Hehehe. Je stelt me wel een beetje teleur. Verwachtte namelijk echt een heleboel make up, ik dacht al bij mezelf: je bent niet alleen! Ik heb ooit ook geprobeerd om een modeblog bij te houden met een vriendin, voor de grap, kijken hoe lang we het volhielden. En dan van die bloedserieus geposeerde foto’s in onze pyjama erop zetten. Alleen ben ik het geheugenkaartje waar al die genante foto’s opstaan (ik heb namelijk ook geoefend op het hoofd) kwijtgeraakt en ik weet niet wie hem nu heeft!!

 30. Hahahaha, ik heb zó hard gelachen! Lekker sarcastisch geschreven, heerlijk! :)

 31. Dat meeen je niet? Echt serieus? Heb je zelfs geen busjes oogschaduw in felle kleuren, die je ooit van een oudtante/slechte vriendin/etc kreeg? :P

 32. Hahaha, een prachtige collectie! Niets meer aan doen! :-)

 33. Ik heb iets meer, haha. Maar mijn mascara komt van de kruidvat, met volume en waterproof. Maar ik gebruik van mijn make-up alleen de mascara, de rest alleen bij feestjes soms.

 34. Ik heb twee mascara’s, oogpotlood en eyeliner. Niet veel uitgebreider dus eigenlijk ;).

 35. Phooooeeee, even bijkomen hoor. Schrik er wel een beetje van, betaal jij zoveel voor een mascara! Vet duur man ( hahaha :p. )
  En je hebt ook echt vet veel make-up. :p

 36. Geniaal, ik ben echt onder de indruk van je collectie!

 37. Ik vertrouw echt helemaal op je gevoel voor stijl… maar alsjeblieft geen OOTD, dan kan ik je blog niet meer bezoeken! ;-)

  • Oeeeei, wat zijn dat nou voor dreigementen? OOTD’s zijn hartstikke leuk! Ik denk dat ik een foto maak van mezelf (in een spiegel, met flits) met een wit t-shirt aan, een spijkerbroek en sneakers. Ik houd van originele outfits!

 38. hahaha nou voeg er bij mij een bb creme en een oogpotlood aan toe ;p

 39. Wauw, jeetje! Hoe lang heb je er over gedaan om die stash bij elkaar te krijgen? Wil je hem ook nog even voor ons swatchen? Of in een filmpje, want hoe krijg je het voor elkaar om de mascara op je ogen aan te brengen?

 40. haha, heerlijk stukje! :)

Leave a Reply