Wat mijn tags over mij en mijn blog zeggen

Ik heb tags. Ja heus, geloof me maar! En niet een stuk of twee, nee eerder ehm ja, een stuk of 1050 (eigenlijk meer). Dit, lieve lezer, kan natuurlijk echt niet. Tags zijn goed (Google is er dol op), maar 1050? Is dat niet iets teveel van het goede? En wat is eigenlijk je niche, Laura? Waarom heb je een blog als het over van alles en nog wat gaat en je niet één overkoepelend onderwerp hebt zoals: opgezette honden, deurknoppen of desnoods haarelastiekjes? Dan zou je ook niet zoveel tags hebben.

Goed, dat was wel weer genoeg kritiek voor vandaag. Laten we maar naar de tags zelf kijken. Want dat is me toch wat. Ik ben blij dat ze in ieder geval relevanter zijn dan de zoektermen die ik krijg. Maar ja, ík ben dan ook degene die deze voortreffelijke tags (‘Ahum, Laura.’) verzint.

Wat meteen opvalt, is dat ik van dingen met de letter L houd, maar hoe kan dat ook anders als je Laura heet? Het meest voorkomende onderwerp op mijn blog is de brief Nu kan dat wel kloppen, want ik heb de afgelopen tijd iets van zestig brieven ofzo geschreven. En ik mag dan wel op de universiteit zitten, maar blijkbaar geeft de middelbare school (die goede, oude tijd, snik) me meer inspiratie.

En oh, wat is mijn blog zelf-reflectief, eigenlijk is het een meta-blog (een blog over bloggen), want kijk eens hoe groot het woord ‘bloggen’ daar staat! Tevens houd ik van uitdagingen, boeken, films, liefde, liedjes en geef ik enorm veel tips. Ik heb veel vragen en de trein komt ook wel eens langs.

Het enige familielid dat er tussen staat, is mijn broertje en dat is nota bene degene die mijn blog niet leest. En tóch houd ik van hem (dit leest hij ook niet, dus dat kan ik best zeggen).

Goed, nu weten jullie eindelijk waar mijn blog over gaat (pfff en dat na meer dan een jaar!). Toch nog handig, die tags.

32 Comments to “Wat mijn tags over mij en mijn blog zeggen”

 1. Ik ben net met tags begonnen. Zag er eerst nooit het nut van in maar ben nu wel blij dat ik tags heb!
  Liefs

 2. Ik ben blij dat ik nu eindelijk duidelijkheid heb en weet waar je blog over gaat. Thanks! ;-)

 3. Tjeeej… ging je blog hierover??? Eindelijk ontdekt na lange tijd waarover jij blogt ;-)

 4. Leuke tags staan erin! Ik moet nu weer opnieuw beginnen met m’n tags, aangezien ik van domein veranderd ben en wp dat niet meegenomen heeft… grrrr….

 5. Ik zou inderdaad wel wat meer willen weten over opgezette honden, wanneer komt daar een stukje over? Kun je gelijk ook die tag gebruiken (die kun je nu voor de grap ook gewoon aan iedere post hangen hoor, haha) ;)

  • Daar komt zeer binnenkort een blogje over. Namelijk over mijn vijftien honden die ik heb laten opzetten :) En dat is een goed idee, dankje!

 6. Grappig! Ben ook ff naar mijn tags gaan kijken en dat zijn er 736. Kan ook al tellen! Teamo (de naam van mijn lief) is de populairste tag hmmm misschien moet ik hem dan maar bombarderen tot mijn muze :D

 7. Zo zie je maar weer waarover je het meest schrijft. Leuk toch.

 8. Ik moet mezelf echt verplichten om tags te gaan gebruiken, dat gaat twee dagen goed en dan vergeet ik het weer telkens..

 9. Haha ik heb ook aardig wat tags al,:) Maar leuk artikel! Haha, Tags vertellen veel over een blog en ook over de persoon die er achter zit!

 10. Grappig overzicht, ik hou van de tagwolk!

 11. Tags? Hoe gebruik je die? haha

 12. Superleuk geschreven =D.

 13. Haha, herkenbaar. Heb ook ontzettend veel tags! Ach, kunnen ze je op veel verschillende manieren vinden :P

 14. Je hebt iets te weinig over tags geschreven, want ze staan er niet tussen.

 15. Zelf gebruik ik geen tags :)

 16. ik mis de tag: Laura Durft :)

 17. Oke oke oke je hebt gelijk, geloof ik. Ik wil geen tags want ik vergeet mijn artikeltjes zelfs nog vaak in de goede categorie te zetten :’) Maar je hebt eigenlijk wel een goed punt, dus ik ga ’t maar weer eens overwegen voordat ik me bedenk dat ik ’t toch niet doe :’)

 18. Je schrijft wel opvallend over bloggen ja! Terwijl het me op je blog niet zo was opgevallen zoals het in de tags wel opvalt.

 19. Omniblogs hebben ontzettend veel tags. Ik ken het probleem :-)

 20. Heel af en toe gebruik ik tags, maar niet heel vaak. Ik weet niet, vaak denk ik er niet echt aan ;)

 21. Ik had het er laatst op twitter nog over… ik heb ook ontzettend veel tags. Vaak ook omdat ik nét even een letter verkeerd heb getypt xD

 22. Oef; ik had eerst gelezen “wat mijn tas over mij en mijn blog zegt”!
  Aiai, misschien had je dat beatublog-idee dan toch serieus genomen…;)

 23. Leuk!
  Een niche, kan goed zijn, handig zijn en bla bla. Maar zonder niche prima.
  Ruimte vind ik ook heerlijk en die vind ik altijd op je blog :D

 24. Tags zijn superhandig!

 25. Soms gebruik ik ze wel eens, maar in de meeste gevallen vergeet ik ze..

Leave a Reply