Twee jaar geleden

Twee jaar geleden was het me eindelijk, na probleem op probleem te hebben overwonnen (ik ben niet zo goed met technische dingen), gelukt: ik had WordPress geïnstalleerd op mijn eigen domein. De slimmeriken onder jullie snappen wel dat dat deze blog is. Dit is er gebeurd dankzij mijn blog:

– Ik heb het gepresteerd om meer dan anderhalf jaar lang dagelijks te bloggen en ik weet nu ook niet meer hoe.
– Tijdens één van de eerste dagen schreef ik een blogje over de baard van Nico Dijkshoorn, dat hij retweette en waardoor ik meer dan 2500 unieke bezoekers op een dag kreeg (al tachtigduizend keer verteld, maar ik blijf het leuk vinden).
– Ik schreef veel brieven.
– Ik heb heel veel leuke mensen ontmoet.
– Voorheen vond ik het best eng om nieuwe mensen te ontmoeten, maar daar ben ik volledig vanaf door die vele ontmoetingen.
– Ik deed een aantal gekke acties met andere bloggers.
– Ik interviewde veel mensen, waaronder Marjan van den Berg, die een column over mij in de Margriet schreef (hoogtepuntje).
– Ik interviewde ook veel dingen.
– En natuurlijk nog veel meer, maar 683 blogjes samenvatten is best moeilijk.

De grootste verandering van de afgelopen tijd is dat ik minder ben gaan bloggen. Dat is jammer, maar wel nodig, want het afgelopen half jaar was (en is) erg druk. Maar stoppen? Oh nee, jullie zijn nog lang niet van me af muwhahaha. Op naar de drie jaar!

(er is iets mis gegaan met plaatsen, maar op 24 maart is het dus twee jaar geleden, niet op 23 maart!)

47 gedachtes over “Twee jaar geleden”

 1. Yes, ik ben voor nog een jaar! Er zijn veel te weinig blogs zoals die van jou, waarin niet eindeloos wordt geschreven over make-up en kleren! :P

   1. Haha, ik wou net zeggen, volgens mij heeft Daan niet echt opgelet.

    Gefeliciteerd!!! :) En echt, mijn complimenten dat het je is gelukt om zoveel te schrijven (ik heb mijn blog langer en ik denk dat ik een kwart heb geschreven van wat jij hebt geschreven, of minder)

  1. Jij reageert in de toekomst, knap :P

   Gefeliciteerd!

   (Ik ben helderziend: ik reageer ook in de toekomst, zo’n 5 uur later, wat iets van 4 uur ’s nachts op 24 maart is.)

 2. Gefeliciteerd! Als ik het wat eerder gelezen had, had ik je vandaag even gefeliciteerd. Maar bij deze alsnog gefeliciteerd! Twee jaar is toch wel echt een mijlpaal. Even heel cliché: nog vele jaren! ;)

 3. Wauw, kun je nagaan: waar een blog allemaal wel niet goed voor is!
  Tof zeg! Ik blijf je graag volgen! (Ik ben er zo eentje die wel altijd leest, maar niet vaak iets comment wat daadwerkelijk een toevoeging is aan de vorige comments. Ofzoiets. Afijn.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.