Ik ben echt wel heel stoer

Dus ik was jarig. En ik ging naar Walibi. Met een hele leuke en knappe en lieve en niet zo klef Laura jongen. Van te voren had ik gepocht: ja, in Disney ben ik in de Space Mountain gegaan en die is superdupereng (dat is wel waar), dus ik durf alles, ALLES ZEG IK JE.

We gingen in de eerste achtbaan. Ik weet niet hoe hij heette (hij was wit en ging over de kop). We stonden in de rij. Ik dacht: shit. Na jaren wachten gingen we in dat ding. Ik dacht: ik wil niet. En daar gingen we. Mijn hoofd ging van zijn heen en weer en mijn benen (die zaten los) gingen van heen en weer en vooral mijn gillen ging van hoog naar nog hoger. Uiteindelijk was het voorbij, stond ik ietwat trillerig weer met beide benen op de grond en dacht ik: shit, was dit niet het pretpark dat alleen maar uit achtbanen bestond?

Daarna gingen we in de houten achtbaan. Die ging niet over de kop. Maar wel hard naar beneden. En die stang bij mijn heupen brak bijna diezelfde heupen, zodat ik nooit meer kinderen zou kunnen baren en dat allemaal vanwege een achtbaan. Bovendien had ik een jurkje met een strik op de achterkant aan en meisjes: doe nooit een jurkje met een strik op de achterkant aan als je naar een pretpark gaat.

We gingen nog in een ding, waarbij je op de kop hangt en dat hij dan gewoon leuk nog een paar seconden zo blijft hangen. En die doorging. En doorging. En doorging.

Eigenlijk was de enige attractie die ik niet eng vond de zweefmolen.

Met veel kusjes en ijsjes heb ik het toch doorstaan, maar in de Goliath (!!!!!!!) ben ik niet meer gegaan. Nee jongens, ik ben heel erg stoer als het om achtbanen gaat. Ik durf er echt wel in. Maar alleen als ze binnen zijn en ik van tevoren niet kan zien wat er gaat gebeuren…

(Maar ondanks mijn gebrek aan lef was het wel een hele leuke dag :D)

19 gedachtes over “Ik ben echt wel heel stoer”

 1. Erg toevallig dat we op het zelfde moment in Walibi waren, toch jammer dat ik niet om had gekeken. Goliath was ik dan wel weer in geweest. En mijn enige echte angst overwonnen…. het reuzenrad!

  1. Ja, het voelde zo suf om terug te rennen, zeker omdat ik niet zeker wist of je het nou was haha :P Oeeeh goed zo!

 2. Ik ben dus nog nooit in Walibi geweest! Maar ik hou wel heel erg van achtbanen, dus dat is gek he? Toch maar eens gaan.
  Maar het klinkt wel als een hele fijne dag verder, altijd prettig als er leuk gezelschap is toch? :)

 3. Eerlijk gezegd vinnik de zweefmolen enger dan de El Condor (=witte hangende achtbaan), Robin Hood (=houten achtbaan) en Excalibur (=bank tussen twee palen die je vaak en lang ondersteboven houdt) xD Wel jammer van de Goliath, want juist die is erg vet 8)

 4. Haha awh, ik vind je alsnog heel stoer hoor… Ik durf echt niets en houd niet eens van pretparken. En een jurkje naar een pretpark lijkt me sowieso niet erg handig, of wel? :P

  1. Haha dat valt nog wel mee, want er zit altijd wel zo’n ding bij die attracties waardoor mensen je mooie ondergoed niet kunnen zien :P

 5. El Condor. Is niet goed voor je oren die, ben er al heel lang niet meer in geweest want ik vind er niks aan. Goliath daarentegen is wel gaaf! En Xpress en Speed of Sound dan, ben je daar wel in geweest?

 6. Ik ben het wel een beetje eens met de mensen boven mij: je bent in de verkeerde achtbanen geweest ;-) De El Condor doet zeer aan je oren, en de Robin Hood … nou ja, die doet alles zeer. De Goliath gaat alleen snel, maar niet over de kop, maar die is leeeeeuk! :-) Maar gelukkig dat je toch een leuke dag hebt gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.