Dus ik was op vakantie en hopelijk hebben jullie daar niets van gemerkt, want dat was mijn bedoeling in ieder geval

IMG-20130802-WA0002
Zo zag ik eruit op de heenweg. Snugger als altijd.

Net als vorig jaar een snel en handig verslag.

Plaats der bestemming: Engeland, wel te weten Portsmouth, Oxford en Guildford.
Gezelschap: vader, moeder, broertje.
Duur: heel duur. Oh nee, ik bedoel 9 dagen.
Hoeveelste jaar op een rij dat ik zeg dat ik niet meer met mijn ouders meega, maar het toch doe: 3 (kom op, het is Engeland!).

Stopwoord van de Engelsen: thank you.
Tweede stopwoord van de Engelsen: I’m sorry!
Beste uitspraak van een familielid: ‘Can that?’
Aantal keer mijn moeder van de dood gered, omdat ze niet uitkijkt bij het oversteken: 1.
Aantal keer aangereden door een fietser: 1.
Wiens schuld was het: de mijne.
Hoe reageerde de fietser: ‘WHAT THE FUCK?!’
Hoe reageerde ik: ‘Au.’ Snel doorlopen.

Modebeeld: naveltruitjes met als accessoire een blubberende buik.
Aantal keer verdwaald: niet te tellen.
Hoeveel Nederlanders gezien: een paar verdwaalde.
Aantal nieuwe jurkjes: 2.
Aantal shoplogs dat eraan zit te komen: 0.
Aantal keer dat mijn familie expres Volendamse liedjes afspeelde: 3. Grom. Ja, ook ‘Laura’ van Jan Smit.
Rare dingen die ik heb gedaan en sportgerelateerd zijn: twee korte sportbroekjes, een lange (in kindermaat, vanwege mijn korte beentjes, ja ja, kom maar op met die grapjes) sportbroek en een sporthempje gekocht en daarnaast ook nog naar de sportschool geweest. Mijn broertje en ik hebben zelfs een stukje hardgelopen van de sportschool naar het hotel, dat is ongekend. Maar ik beloof dat ik me vooralsnog zal richten op het skeeleren.
Gemiddelde temperatuur: 21 graden (geen grapje!)
De kleur die ik in die twee weken in de zon heb opgedaan van zalmroze tot 75% pure chocolade: pindakaasbruin. Ja, echt waar. oké nog net niet porselein, maar dat is heel bruin voor mijn doen.

43 gedachtes over “Dus ik was op vakantie en hopelijk hebben jullie daar niets van gemerkt, want dat was mijn bedoeling in ieder geval”

  1. Hahaha, grappig. Ik lees nog niet zo lang je blog, maar had wel wat dingen teruggelezen. Ik kreeg de indruk dat je best vaak blogde, maar nu ik je ‘like’ op bloglovin, kwam er helemaal niet zoveel. Maar dat kwam dus omdat je op vakantie was. Fjoeeeeew. (Stiekem had ik het dus wel gemerkt :P)

    1. Hahahaha nee :P Ik heb evenveel geblogd in de vakantie (vooruitgeschreven) als ik normaal blog, zodat niemand merkte dat ik weg was. Ik blog om de dag, maar tot een half jaar geleden elke dag!

  2. Je zou toch zeggen dat die fietser dan “I’m sorry” had gezegd, “what the fuck” vind ik niet erg Engels…
    En ja, Engeland zou ik ook nooit afslaan. :)

  3. aawh, chips geen Primark shoplog? Das wel een beetje jammer, waar is je alter ego gebleven? Pindakaas bruin is wel een mooie beschrijving voor een soort bruin, maar ik zie nu een Laura voor me met pindakaas op haar lichaam… :’)

  4. Wat een ongezellige foto erbij laura, net alsof je ontvoerd wordt ofzo met dat masker op en dat serieuze gezicht! (klinkt misschien raar, maar daar deed het mij aan denken… waarschijnlijk was je gewoon een dutje aan het doen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.