LauRoen

Er gebeurt iets verschrikkelijks als je samenwoont. Nee, het is niet dat moment dat je allebei in je relaxkleding onderuit gezakt op de bank naar TLC zit te kijken met een spoor van chocolade rond de mond. Of het moment dat je niet meer zo lieve geliefde JOUW eten heeft opgegeten.

Het is je identiteit. Die verdwijnt. Je zal nooit meer alleen Laura zijn. Vanaf nu ben je Laura en Jeroen, door vrienden (serieus, ik heb dat soort vrienden) ook wel afgekort tot LauRoen. Bovendien word je nooit meer alleen uitgenodigd en je kunt ook nooit even alleen met die vriendin afspreken, nee, DanCas komen, niet alleen Daniëlle.

En mocht je dan toch onverhoopt (EIN-DE-LIJK) alleen met een kennis afspreken, omdat Roen doodziek in bed ligt (oftewel; hij is verkouden), dan is het nog niet afgelopen.
‘Hoe is het met Jeroen?’ krijg je te horen.

Zucht.

13 gedachtes over “LauRoen”

  1. hahahaaha gut ja, ja echt. zo werkt het gewoon echt.
    nou heb ik het geluk dat mijn vriend zeer onregelmatig werkt dus hoera, ik kan ook gewoon vriendinnetjes zonder de aanhang uitnodigen!!!

  2. men, ik begrijp je helemaal en ben blij dat dat bij mij en m’n vriend niet zo is. Wil best zo nu en dan samen uitgenodigd worden maar wil wel een eigen identiteit blijven :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.