I’m ready for my close-up

Weten jullie nog dat ik blogde over mijn voorstelling? Liesbeth was een van de mensen die reageerden en wel met een heel lief voorstel: ze wilde wel foto’s maken. Helaas ging het door omstandigheden niet door. Ze voelde zich schuldig (nergens voor nodig) en bood me daarom een fotoshoot aan. Ik houd er niet van om gefotografeerd te worden (ik ben zo’n persoon die dan heel awkward wordt en enorm bewust van alles wat ik doe), maar zoiets sloeg ik niet af.

Dus op naar Eindhoven. Eerlijk gezegd twijfelde ik of Eindhoven wel mooie plekken had voor zoiets (hoop dat er niet teveel Eindhovenaren/Eindhovers/Eindjes??? mijn blog lezen), maar er bleek nog een stukje groen te vinden. Ik probeerde de studenten op de campus te negeren, terwijl ik als een schaap in de camera keek. Gelukkig kon Liesbeth goed aanwijzingen geven (een hand in de heup, haar naar een kant, kijk nu hier heen, kijk nu daarheen). Dus bedankt, Liesbeth!

Ik denk niet dat ik gefotografeerd worden ooit leuk ga vinden, maar het is leuk om dit soort foto’s van jezelf te hebben. Ik vond het nu wel weer best met op de foto staan, maar toen kwam mijn moeder met wat ze voor haar verjaardag wilde: jawel, foto’s van haar kinderen, zodat ze aan de wereld kan showen hoe famous die zijn. Zucht.

10 gedachtes over “I’m ready for my close-up”

 1. Eindhoven is gruwelijk groen. Echt wel…

  Leuke foto’s. Heb jij ook altijd de neiging om uit ‘onhandigheid’ gewoon maar gekke bekken te gaan trekken. Dat doe ik altijd… Pffff ..

 2. Wat een mooie foto’s zijn het geworden. Ik ben zelf niet echt fotogeniek, maar heb een paar keer de eer gehad om door een fotograaf vastgelegd te worden en dan merk je dat een goede fotograaf ook talent heeft om mensen als zichzelf op de foto te zetten.

 3. Het zijn echt leuke foto’s geworden! Leuke jurkjes ook :) Ik heb een fotograferende schoonvader. Sindsdien is een camera niet meer iets waar je inkijkt, maar negeert ;)

 4. Je staat er leuk op, toch? Of ben vind je foto’s van jezelf ook nooit mooi (dan kun je je aanmelden voor mijn praatgroepje met dit onderwerp)? En je bent duidelijk in het verkeerde deel van Eindhoven geweest. Ik vond Eindhoven juist verrassend leuk de laatste keer dat ik er was…

 5. Zijn leuke foto’s geworden.
  Ik sta er vaak zo deuzig op, dat ik op voorhand al gekke bekken ga trekken haha.
  De reden waarom ik meestal de foto’s maak :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.