26 and still counting

blaasdekaarsjesmaaruit

Ja, die mooie dag is weer aangebroken: ik ben jarig! Vandaag ben ik 26 geworden en ik wil geen woord horen over dat dit dichterbij de 30 dan de 20 is. Laat dat jullie verjaardagscadeau aan mij zijn.

Elk jaar begin ik mijn verjaardag minder boeiend te vinden, maar ik zeg geen nee tegen taart. Daarom vier ik mijn verjaardag vandaag zoals ik het liefste heb: taart eten met een vriendin en daarna naar mijn ouders, broer en broertje toe. Wat ik het meest waardeer in deze mensen is dat ze met niet toezingen. Serieus, zijn er mensen die dat wél leuk vinden?

Mijn verjaardag is ook altijd een moment voor mij om te reflecteren op het afgelopen jaar en te kijken wat het volgende jaar me brengt. Hoewel ik nog niet ben, waar ik zou willen zijn dit jaar, heb ik toch veel persoonlijke overwinningen geboekt. Ik ben weer op toneel gegaan en heb daar veel geleerd (zoals dat ik het zo ontzettend leuk vind en dat ik er zeker mee door moet gaan). Ik ben op dansles gegaan (Tranky Doo) en heb ontdekt hoe belangrijk het is om niet alleen met je hoofd, maar ook eens met je lichaam bezig te zijn. Ik heb weer lieve mensen leren kennen en ben erachter gekomen dat de lieve mensen die ik al kende nóg liever zijn dan ik al dacht.

En dan komend jaar, wanneer ik in ieder geval ga verhuizen. Ik vond het ontzettend moeilijk om te kiezen waar ik naar toe wilde (Leiden of Utrecht), maar na een gesprek met mijn moeder (dat helpt altijd) ben ik eruit: ik wil in Utrecht gaan wonen. En ik kan al jullie tips gebruiken! Ik wil graag een studio (of appartement, but ain’t gonna happen) for max 700 euro (met mogelijkheid tot huurtoeslag). Dus als je iets weet of weet hoe ik het beste een huis kan zoeken, laat het me weten en je krijgt tachtigduizend karmapunten.

Tags:

14 Responses to “26 and still counting”

 1. Gefeliciteerd! Eet lekker veel taart. Leuk dat je naar Utrecht komt. Ik zie via Facebook wel vaak dingen voorbij komen. Veel sites in de gaten houden, dan lukt het hopelijk! En via via laten weten dat je op zoek bent.

 2. Gefeliciteerd!

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een fijne dag toe. En uiteraard een mooi huisje in Utrecht.

 4. Utrecht is super chill! En 26 is nog piepjong. Ik ben over anderhalf jaar alweer 30 hahaha

 5. Gefeliciteerd!

 6. Gefeliciteerd met je verjaardag! Helemaal leuk dat je in Utrecht gaat wonen. :)

 7. Gefeliciteerd met je 62ste verjaardag.

  Utrecht is een goede keuze!

 8. Gefeliciteerd met je verjaardag en hopelijk lukt het snel een leuke plek in Utrecht te vinden.

 9. Yay! Nog meer kans om je in het wild te spotten in my home town. En nog gefelicitaart!

 10. GEFELITEERD OUDJE!

  PS Ik heb interesse in je huidige huis. Doe je aan bezichtingen? Is er iets mogelijk?

 11. Trackbacks

Leave a Reply