Zotte en zalige zoektermen (5)

liefdesbrief wat kun je daar in zetten

Aller, aller, aller, aller, aller, aller, allerliefste schatjepatatjepetoetje van me,

Jij bent de sloop van mijn kussen, de legger van mijn boek, de chocolade van mijn pasta. Jij bent mijn alles, zonder jou ben ik niks, dus oh wee als je het gore lef hebt om mij te verlaten! Wanneer je niet thuis bent, achtervolg ik je, omdat ik je niet vertrouw en elke dag check ik je mailbox en je sms’jes. Ik weet dat ik al boos word als je de cassiere in de supermarkt aankijkt en je haar hand ‘per ongeluk’ (volgens jou dan) aanraakt wanneer je het geld geeft, maar dat is alleen omdat ik zo ongelooflijk veel van je houd, zoveel dat ik soms bijna stik van liefde.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Je beertje

ik begrijp er niks van

Ik ook niet.

sollicitatiebrief oma/opa

Naar mijn weten hoef je niet te solliciteren voor de functie van oma of opa.

zielig verhaal over laura

Er was een dag, toen Laura nog niet op kamers woonde, waarop Laura haar bestek en dingen voor het eerst moest afwassen. Het warme sop voelde prettig aan haar handen. Het was heet, maar niet té heet. Ze pakte een bord en de afwasborstel gleed er soepeltjes overheen.

En toen gebeurde het.

Ze graaide in de halfgevulde gootsteen om het volgende af te wassen, toen, plotseling: au! Een stekende pijn! Wat was dit in godsnaam? Laura trok haar hand snel uit het water, waardoor het bloed gutste over het aanrecht. Ze voelde haar benen slap worden en voor ze het wist, lag ze op de grond. Waar ze pas vele dagen later werd gevonden…

(Het verhaal van hoe ik afwaste en een aardappelmesje beet pakte bij de verkeerde kant en er zo een sneetje in mijn vinger ontstond en ja, dit was nog voor het paprika-incident)

met wie whats appen mannen midden in de nacht?

Met hun moeder.

wanneer witte legging fout?

Altijd.

Wanneer ben je volslank en wanneer dik

Als mensen vragen naar je figuur: altijd volslank. Over de waarheid zullen we maar niet spreken.

gefeliciteerd met je 21ste verjaardag

Ja, daar ben je dus ruim twee maanden te laat mee. Bedankt hoor.

liedjes die laura mooi vindt

Ach wat lief dat je geïnteresseerd bent in mijn muzieksmaak.

hoe kom je bij 16 and pregnant

Ik geloof dat de eisen daarvoor al in de naam van het programma zitten, maar ik zou het natuurlijk zomaar mis kunnen hebben.

billenkoek na gym

Wow, op wat voor school zit jij?

hoe denkt een hippie

Een hippie kan niet denken, daarvoor heeft hij teveel geblowd.

wat als onbekend meisje goedendag zegt

Op je voorhoofd tikken zo van ‘Jij bent gek.’ en daarna keihard wegrennen.

37 Comments to “Zotte en zalige zoektermen (5)”

 1. schatjepatatjepetoetje : de over over overtreffende trap van Petoetje en Patatje uit de Nero-strip ? ;-)

 2. Aww, dat zielige verhaal is wel echt zielig. En pijnlijk, auw! Maar nu weet ik nog niet welke liedjes Laura’s mooi vinden.

 3. ze blijven komen. Die van 16 and pregnant vind ik wel storend.

 4. Proest, mooie liefdesbrief :P Doet me trouwens denken aan ‘Je zal het maar zijn’ van 11 september waarbij de vrouw de man totaal niet vertrouwde en hij een kuisheidsgordel droeg waarvan zij dan weer de sleutel had.

 5. Hahaha, die laatste (vooral jouw reactie)!

  En die van 16 & pregnant is eigenlijk net over het randje…

 6. Hahaha, ik blijf deze categorie echt geweldig vinden! Leuk wakker worden dit!

 7. Hahaha, je antwoord op de vijfde vraag is erg mooi :).

 8. Haha, ik kijk ook nog altijd uit met mesjes in de afwasbak… heel gevaarlijk, die dingen!

 9. Ghehe leuk. En beter laat feliciteren dan nooit, toch?;-)

 10. haha waar zoeken mensen echt op zeg? :)

 11. Ja neehee, terug groeten! Hallo, wat nou als dat meisje net heeft besloten te proberen de wereld tot een vriendelijker oord te maken, en bij poging één wordt er zo gereageerd: dan zakt de moed toch direct al in je schoenen?

 12. Overly Attached Girlfriend 0.0 Jij bent een hééél eng meisje!

 13. Hoe kom je in 16 and pregnant? Als mensen zich dat afvragen, hebben ze op zich wel het juiste denkniveau voor dat programma. Nu nog een paar lessen Engels en een potje rollenbollen in de auto en dan zijn ze er helemaal klaar voor.

  Had je laatst op Twitter gezien wat ik aan mijn fiets aan het hangen? Iemand kwam op mijn blog binnen met “Ik gluurde naar binnen bij de buurvrouw en trok me af” Daar schrok ik even van. Ik zal wat minder spannende verhalen schrijven. ;-)

 14. Wat een bizarre boel zoekwoorden weer ;-)

 15. Nou moe.. Jij adviseert ons een vreemde te groeten, jij adviseert de vreemde om heel hard weg te rennen… I’m confused..

 16. Vol hoop maar weer eens naar mijn eigen zoektermen gegaan, maar nee, ik kom niet verder dan iemand die zich afvraagt of ‘per ongeluk vergeten’ een pleonasme is. Saai :(

 17. Hahaha, heerlijk weer!
  Een aantal komen gek genoeg overeen met zoektermen op mijn blog. O.a. die van de liefdesbrief :P

 18. Die liefdesbrief is geweldig! Enne… sollicitatiebrief naar opa en oma… wat kunnen mensen toch rare dingen zoeken he?

 19. Hahaha wat erg! Geweldig… zit hier hardop te lachen :P

 20. Haha wat een geweldige zoektermen heb jij toch!

 21. Goeiedag? Ligt eraan. ’s Ochtends lijkt me dat nogal voorbarig, want de dag is nog te kort om al te kunnen zeggen of hij goed is of niet. Daarom vind ik de term ‘goeie(n)dag’ sowieso beter bij een katapult horen dan bij een begroeting.

 22. Hahahahaha die liefdesbrief just made my day :’D

 23. Heerlijk om te lezen, maakt mijn dag helemaal leuk!

 24. Ik vind dit altijd zo’n leuke post!!!

 25. Je antwoord op “hoe kom je bij 16 and pregnant”, hahaha, ik moest zo hard lachen! Geweldig geschreven dit.

 26. Hihiihih leuke vreemde zoektermen

 27. Hoe zoek jij ze er toch uit..?
  Geweldig weer

  X

 28. Je kunt nooit te laat zijn met het feliciteren. Ik heb vandaag een verjaardagskaart gekregen, 3 en half maand te laat.

Leave a Reply