Zotte en zalige zoektermen (5)

liefdesbrief wat kun je daar in zetten

Aller, aller, aller, aller, aller, aller, allerliefste schatjepatatjepetoetje van me,

Jij bent de sloop van mijn kussen, de legger van mijn boek, de chocolade van mijn pasta. Jij bent mijn alles, zonder jou ben ik niks, dus oh wee als je het gore lef hebt om mij te verlaten! Wanneer je niet thuis bent, achtervolg ik je, omdat ik je niet vertrouw en elke dag check ik je mailbox en je sms’jes. Ik weet dat ik al boos word als je de cassiere in de supermarkt aankijkt en je haar hand ‘per ongeluk’ (volgens jou dan) aanraakt wanneer je het geld geeft, maar dat is alleen omdat ik zo ongelooflijk veel van je houd, zoveel dat ik soms bijna stik van liefde.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Je beertje

ik begrijp er niks van

Ik ook niet.

sollicitatiebrief oma/opa

Naar mijn weten hoef je niet te solliciteren voor de functie van oma of opa.

zielig verhaal over laura

Er was een dag, toen Laura nog niet op kamers woonde, waarop Laura haar bestek en dingen voor het eerst moest afwassen. Het warme sop voelde prettig aan haar handen. Het was heet, maar niet té heet. Ze pakte een bord en de afwasborstel gleed er soepeltjes overheen.

En toen gebeurde het.

Ze graaide in de halfgevulde gootsteen om het volgende af te wassen, toen, plotseling: au! Een stekende pijn! Wat was dit in godsnaam? Laura trok haar hand snel uit het water, waardoor het bloed gutste over het aanrecht. Ze voelde haar benen slap worden en voor ze het wist, lag ze op de grond. Waar ze pas vele dagen later werd gevonden…

(Het verhaal van hoe ik afwaste en een aardappelmesje beet pakte bij de verkeerde kant en er zo een sneetje in mijn vinger ontstond en ja, dit was nog voor het paprika-incident)

met wie whats appen mannen midden in de nacht?

Met hun moeder.

wanneer witte legging fout?

Altijd.

Wanneer ben je volslank en wanneer dik

Als mensen vragen naar je figuur: altijd volslank. Over de waarheid zullen we maar niet spreken.

gefeliciteerd met je 21ste verjaardag

Ja, daar ben je dus ruim twee maanden te laat mee. Bedankt hoor.

liedjes die laura mooi vindt

Ach wat lief dat je geïnteresseerd bent in mijn muzieksmaak.

hoe kom je bij 16 and pregnant

Ik geloof dat de eisen daarvoor al in de naam van het programma zitten, maar ik zou het natuurlijk zomaar mis kunnen hebben.

billenkoek na gym

Wow, op wat voor school zit jij?

hoe denkt een hippie

Een hippie kan niet denken, daarvoor heeft hij teveel geblowd.

wat als onbekend meisje goedendag zegt

Op je voorhoofd tikken zo van ‘Jij bent gek.’ en daarna keihard wegrennen.

37 gedachtes over “Zotte en zalige zoektermen (5)”

  1. Proest, mooie liefdesbrief :P Doet me trouwens denken aan ‘Je zal het maar zijn’ van 11 september waarbij de vrouw de man totaal niet vertrouwde en hij een kuisheidsgordel droeg waarvan zij dan weer de sleutel had.

  2. Ja neehee, terug groeten! Hallo, wat nou als dat meisje net heeft besloten te proberen de wereld tot een vriendelijker oord te maken, en bij poging één wordt er zo gereageerd: dan zakt de moed toch direct al in je schoenen?

  3. Hoe kom je in 16 and pregnant? Als mensen zich dat afvragen, hebben ze op zich wel het juiste denkniveau voor dat programma. Nu nog een paar lessen Engels en een potje rollenbollen in de auto en dan zijn ze er helemaal klaar voor.

    Had je laatst op Twitter gezien wat ik aan mijn fiets aan het hangen? Iemand kwam op mijn blog binnen met “Ik gluurde naar binnen bij de buurvrouw en trok me af” Daar schrok ik even van. Ik zal wat minder spannende verhalen schrijven. ;-)

  4. Vol hoop maar weer eens naar mijn eigen zoektermen gegaan, maar nee, ik kom niet verder dan iemand die zich afvraagt of ‘per ongeluk vergeten’ een pleonasme is. Saai :(

  5. Goeiedag? Ligt eraan. ’s Ochtends lijkt me dat nogal voorbarig, want de dag is nog te kort om al te kunnen zeggen of hij goed is of niet. Daarom vind ik de term ‘goeie(n)dag’ sowieso beter bij een katapult horen dan bij een begroeting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.