My no iPhone-photos/pictures of my life/mijn week in foto’s/mijn superduperinteressant leven

Ooooooh ik heb zo’n geweldig leven dat ik met jullie allemaal wil delen wat voor ontbijt ik neem, mijn fietsroute, mijn ik verveel me dus ik maak een foto van mezelf-foto’s, oh wat kan ik toch onorigineel koken-foto’s, kleffe mijn vriendje is de allerliefste (is toevallig wel zo) en ntb wjnmk-foto’s en natuurlijk een uitzichtfoto.* Om te laten zien wat voor geweldige fotografe ik ben, heb ik er Instagramachtige effectjes overheen gegooid.

(stiekem vind ik dit soort blogjes wel leuk om te lezen hoor, je bent een voyeur of niet, maar echt, je ontbijt interesseert me niet)

afwasserdewas

Ook deze week moest ik afwassen en had ik geen zin. Zuchtttttttt, het leven is zohooo zwaar.

fietseniszoawesome

Ik heb een paar keer naar Leiden gefietst. Bluhhhh, ik haat fietsen, koud, regen, nat, bah bah bah.

ikbeneenheskeukentalent

Ik ben echt een keukentalent, al zeg ik het zelf. Nomnomnom.

uitzichtje

Uitzicht foto numero uno. Wie raadt waar dit is, krijgt niets.

tjoeketjoeke

Ik ging met de trein. Tjoeke tjoeke. Helaas niets van mijn NS-bingo kunnen afstrepen. Stomme NS.

helaaspindakaas

Ontbijten. Moet ook gebeuren. Nomnomnommerdenom.

mooioranjeistochnietzomooi

Ik ging een brief posten. Moest helemaal naar de brievenbus lopen. Zucht.

nomnomnom

Nomnomnomnommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

20121218_120108

Kijk mij eens een geweldige fotografe zijn met mijn mobiele telefoon.

neemnogeenslokje

Ik twitter (@lauradenkt, volg mij!!!) en daarbij neem ik af en toe een slokje water. Bah. Water is vies. Zo weinig smaak. Nee, dat spreekt elkaar niet tegen. Maar ik probeer een healthy lifestyle te leven (waarbij ik naast rodebietensap, chiazaadjes en goji-bessen vooral veel chocolade naar binnen werk).

Het is dat ik geen huisdier heb, maar anders hadden hier ook nog minstens vijf foto’s van mijn superduperschattige kat genaamd Arnold gestaan (nee grapje, ik zou mijn kat nooit Arnold noemen).

*Niet iedereen was bereid om mee te doen aan dit project. Met niet iedereen bedoel ik vooral mezelf. Maar probeer dus de zoen- en zelfportretfoto’s er zelf bij te denken. Of niet natuurlijk.

57 Comments to “My no iPhone-photos/pictures of my life/mijn week in foto’s/mijn superduperinteressant leven”

 1. Ik doe de afwas
  één keer in de zoveel dagen
  kies liever
  het ruime sop

 2. Vooral die ene kleffe foto is erg goed getroffen…

 3. Betekent dat dat als ik niet raad waar het is, ik wel wat krijg? (lolly en een sticker bijv.? :P)
  Zo flauw dat Laura niet mee wou werken! Pfff

 4. daar gaat mijn idee voor een post :(

 5. Zeg, Laura, welke blogs volg jij eigenlijk allemaal? Want die parodies die jij post (zoals deze, of outfit/look of the day die je niet post maar wel dingen over zegt) gaan dus over andere blogs, maar dan vraag ik me dus af welke dat zijn. Volgens mij volg ik ze ook.

 6. Ik vind vooral de foto van je afwas een waar kunstwerkje.

 7. Hahaha,
  De foto van je avondeten is kwalitatief erg goed, wauw. Hele mooie lichtval enzo :p

 8. Cho.co.la.de. pe.per.not.en. <3
  En ik mis wel wat foto's van een kat ofzo hoor, dat hoort er toch wel echt bij bij zo'n artikel…

 9. Ik vind het eigenlijk best knap dat het je lukt om met je telefoon een scherpe foto van je fiets te maken terwijl je aan het fietsen bent (of iets wat daarop lijkt; iig is de straat bewogen. Toch? Zeg me alsjeblieft dat het geen instagram(achtig)effectje is.)

 10. Leuk overzichtje!
  Chocoladeeeeeee pepernoten. Mjammmmmmmmmmmmmmmmm

 11. Wil je misschien mijn katten lenen? Dan was je rijtje helemaal compleet!

 12. NS bingo?
  Dat water probleem ken ik. Misschien ranja proberen? Dat doe ik en ik vertel mezelf dat het net zo gezond is (haha).

 13. Ik zou me bijna beledigd voelen door dit postje aangezien ik zelf dat soort overzichtjes schrijf en ook erg kan waarderen, maar ik moet toegeven dat je cynisme heel goed werkt; met een grote grijns jouw verhaaltje gelezen

 14. woooow, jij kan echt lekker koken. Maïs met gehaktballetjes<33

 15. Nu verwacht ik wel minstens elke week zo’n foto overzicht ;)

 16. Zeeeeer interessant hoor, die fietsfoto is nogal gedurfd vind ik als ie tijdens het fietsen genomen is … gevaarlijk!

 17. Ga je dit nu elke week doen Laura? :)

 18. Arnold? Ik had wel verwacht dat je een leukere naam kon bedenken voor een je huisdier :p. Ik heb wel meer eten-foto’s verwacht Laura, ik ben teleurgesteld :(.

  • Haha ja, nou voorlopig heb ik nog geen kat, dus ik heb nog even de tijd om een leukere naam te verzinnen :P Ja, ik had er eigenlijk nog tien meer moeten doen he :(

 19. Hahaha wat een heerlijk blogje! Ik ben het niet eens met mijn voorgangers. Liefst iedere dag zo’n blogje, want ik wil natuurlijk weten hoe vaak je fietst/afwast/wat je eet en die geweldige telefoonfotografie volgen.

 20. Haha, jij bent echt fantastisch. Dank je wel voor deze geweldige blog, het werd echt tijd dat iemand zoiets maakte. Zelf was ik er steeds te lui voor. Vooral de afwas vind ik echt mooi :’)

 21. Interessante foto’s, Laura. En ik maar denken dat er een lap tekst aan zat te komen ;-)

 22. Leuke blog! Mag je wel vaker doen :)

 23. :)
  Toch knap dat de foto’s er nog zo mooi uit zien! Bijna krijgen de dagelijkse dingen een glamourlaagje!

 24. Oh Laura wat is je leven toch ontzettend interessant! Die brievenbus is inspirerend rood en je vaat staat zo mooi vorm gegeven op de foto. Ga je ook over op een rauw dieet in het kader van healthy lifestyle?

 25. Ik voel me dus serieus aangesproken. Ik vind dit soort blogs dus heel leuk (ja, ook de ontbijt-foto’s, hoewel een boterham met pindakaas me dan weer weinig interesseert). Het is zoiets als stiekem naar George Michael en Wham luisteren. Guilty pleasure!

 26. Ahhh dit soort blogjes vind ik leuk ;)

 27. Wat een interessante foto’s om te zien! Wordt dit een terugkerend onderdeel op je blog? ;-)

 28. Als ge mij uw adres door mailt, zal ik u eens echte goede chocolade opsturen. (serieus hè)

 29. Haha, ik ben één van die mensen die dit soort blogjes elke 2 weken maakt. Vind het altijd wel leuk om te zien!

 30. Die eerste uitzichtfoto vind ik mooi! :-) ik houd er ook wel van als mensen af en toe foto’s plaatsen op hun blog. Foto’s zeggen soms meer. Ik houd wel van huisdieren, huizen, gewoon even een kijkje in het leven van iemand anders. Toch post ik zelf helemaal niet zoveel foto’s op mijn blog van dagelijkse dingen.

 31. Mede-voyeur meldt zich :P wat ligt er tussen al die doperwtjes met mais en rood spul op je bord? Minigehaktballetjes ofzo?

  En ik las ergens ‘debieltje’ (my bad). Stiekem vind ik dat een betere naam dan ‘mobieltje’, maar ja… zonder ben je helemaal niks hè? Dusssss je gaat er in mee….

 32. Ja leuk hoor Laura, maar dit zijn natuurlijk veel te weinig foto’s. Daar kun je niet mee aankomen… :)

Leave a Reply