Ik mag mezelf eindelijk een echte blogger noemen

IMG-20140811-WA0007
Hongerrrrr.

Goed, ik eet nog steeds geen havermout. Met instagram heb ik sinds januari niets gedaan. Eyeliner opdoen lukt ook niet. Maar ik eet nu wel minstens één keer in de week risotto.

Ja, risotto. Het lievelingsmaaltje van een bepaalde beautyblogger. Gadverdamme, dacht ik. Wat ziet dat er smerig uit. Eigenlijk net zo vies als havermout en dat beloofde niet veel goeds. Maar mijn moeder (‘Wat? Zelfs je moeder heeft het eerder gegeten dan jij?!’) had het gegeten en vond het heerlijk.

Ik kwam er gewoon niet onderuit.

Mijn vriend kookte (ja, sorry hoor, denk je dat ik het zelf ga doen?) en we proefden… Mijn leven had opeens weer zin weet je. Ik huilde tranen van geluk.

Sindsdien eten we het dus elke week. Maar ik ga nog níet zo ver dat ik het op Instagram zet. (‘Wacht maar, Laura, wacht maar.’)

12 gedachtes over “Ik mag mezelf eindelijk een echte blogger noemen”

  1. brocolli koken, in een andere pan (duh) risotto klaar maken met (vis) bouillon, als dat klaar is er een halve pot boursion met knoflook erdoorheen roeren (of zoiets), zalm insmeren met olijfolie en cajun kruiden, die 3 minuten onder de contact grill, tosti apparaat zal ook wel werken, broccoli door de risotto roeren, smullen!

  2. Ik heb twee keer risotto gegeten en mwah mwah, ik weet niet. De eerste keer was met ook veel ‘sterke’ smaken: paddenstoelen, kaas en rauwe ham. En juist de tweede keer vond ik er haast geen smaak aan zitten (was zelfs door een kok gemaakt). Wie weet, een derde keer…

  3. Wij eten dat spul ongeveer drie keer per week in oneindige variaties… Welcome to the club. En die havermout komt ook nog wel wanneer je oud en wijs bent… Let maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.