Onverwachte nadelen van het hebben van een kat

20141206_12361620141206_123730
Dikkie vindt het niet leuk dat ik al die nadelen noem.

Na de onverwachte voordelen konden alle kattenhaters niet wachten op de onverwachte nadelen van het hebben van een kat. Nou, hier zijn ze hoor!

– Je weet hoe het is om een stalker te hebben, aangezien bij elke stap die je zet een kat achter je aanloopt.
– Als je een snoepje geeft, ruiken je vingers naar het snoepje en bijt je kat vervolgens in je vingers.
– Je krijgt een voorproefje van hoe het is als je een kind hebt: je maakt je continu zorgen (eet ze wel genoeg, drinkt ze we genoeg, is ze niet te dik, is ze niet te dun, waar is ze nou? Houdt ze wel van me?)
– In je eentje dansen is awkward als er een kat naar je staart.
– Je moet altijd goed uitkijken als je de voordeur opendoet, want voor je het weet, ontsnapt de kat (thank god zit er bij ons nog een trappenhuis waardoor ze niet meteen op straat belandt).
– Ze kunnen niet vertellen wat er is of wat ze willen.

Sorry kattenhaters, het weegt niet op tegen de voordelen! Dikkie en wij zijn nog steeds dik met elkaar.

19 gedachtes over “Onverwachte nadelen van het hebben van een kat”

  1. Het is juist grappig wanneer een kat naar je staart terwijl je aan het dansen bent :D, ik vraag me altijd af wat ze dan denken. Ik zwaai ook heel vaak naar de katten van mijn nicht xD.

  2. Vind Dikkie een prachtig katje! Het enige echte nadeel aan een kat hebben, vind ik de kattenbak. Damn, wat een stank! Maar hey, als je wakker word gemaakt in het midden van de nacht, omdat de kat aandacht wil, maakt dat alles weer goed. (Of niet, haha)

  3. Ik baal echt zo ontzettend van die acute kattenallergie van mij, ik wil ook een kat en het liefste ook zo’n prachtige als Dikkie. Zelfs met al die nadelen, want de voordelen zijn er inderdaad nog veel meer!

  4. :) die foto’s.. geweldig! de nadelen komen wel overeen met het hebben van een hond en nadelen, maar de voordelen zijn nog altijd in de meerderheid :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.