Ik heb wel fans hoor

IMG_20150912_113946
Op het briefje staat: voor Laura, xx je fan

Soms is het leven kut. Je huis is een zooi, je kat wil niet geaaid worden (tsss) en je hebt alles van je favoriete serie al gezien.

Maar dan krijg je opeens een pakketje. Of nou ja, opeens, het zat al in de lijn der verwachtingen aangezien je het adres van je huis kantoor hebt gegeven aan haar. Het is een redelijk zwaar pakketje. Wat zou erin zitten? Was het een kitten of soms Joseph Gordon Levitt? Nee, nog beter.

Duizenden zakjes met chocoladekruidnoten!

Ja, ik weet wel dat jullie denken dat ik van alles hier loop te verzinnen. Dat ik een klein meisje ben en dan ook nog al die ongeloofwaardige verhalen over random mensen die me op random plaatsen herkennen. Geloof je het zelf, Laura? Nou, ja, dus.

Jullie als onbekende burgers weten dat niet, maar als famous persoon hoor je op gratis spullen te azen, onder het mom van ‘dan plaats ik een review op mijn blog’ of ‘ik wijd er wel een tweetje aan’. Waarom zelf betalen als je het ook kunt krijgen, is het motto van menig blogger. Daarom vroeg ik ook op Twitter waarom niemand me VERDOMME NOG AAN TOE nog chocoladekruidnoten had gegeven. Het was al 10 september, dat kon toch niet?

Dat vond Anieke gelukkig ook. Eindelijk kon mijn honger gestild worden en was mijn ego even voldaan. Alleen, er is een probleem… Ze zijn al bijna op. Misschien moet ik toch maar eens een dealtje gaan leggen met een chocoladekruidnotenmerk.

15 Responses to “Ik heb wel fans hoor”

 1. Misschien je principe overboord zetten en in ruil voor 100 zakken een review schrijven? :P Ik vind ’t geniaal dat je ineens kruidnootjes hebt gekregen :D

 2. Welke smaak is je favoriet? Ik hoorde dat Bolletje zakken gaat maken met alleen witte chocoladekruidnootjes! Die moet jij natuurlijk als eerste ontvangen om erover te schrijven op je laifstail- en foodblawgh!

 3. “Soms is het leven kut. Je huis is een zooi, je kat wil niet geaaid worden (tsss) en je hebt alles van je favoriete serie al gezien.”

  Quote van de week. Serieus!

 4. ik zeg: tijd voor een postbus.

 5. Geweldig stukje weer :) Ik mag geen chocoladekruidnoten, maar gelukkig ben jij er om mijn deel op te eten ;)

 6. Mij mogen ze ook altijd iets sturen, om het even wat ;) Maar fijn dat de kruidnoten in chocolade je gesmaakt hebben!!!

 7. Ze liggen ook precies op zo’n manier op de grond dat ik pakjesavondassociaties krijg. Heel erg.

 8. Het is dat ik geen suiker meer eet én ik het jaloersheidgen niet heb, anders – echt – was ik jaloers op je pakketje geweest. Ik snap de mensen niet die klagen over het snoepgoed dat te vroeg in de schappen ligt. Loop er gewoon voorbij!
  Groetjes Kakel

 9. Ik weet zeker dat de samenwerking tussen jou en Bolletje goed gaat zijn :)

 10. Ga je ook nog vergelijkend warenonderzoek doen?

 11. Trackbacks

Leave a Reply