Roomraiders: Laura’s versie

Ik mag dan een kleine kamer hebben, maar er is zo ontzettend veel te zien en te beleven! Dat hebben jullie hier en hier al kunnen zien. Maar dat is heus niet alles hoor. Helaas zitten we met een verbouwing waardoor ik wéér mijn Jaguar en Rolls Royce niet kan laten zien. Volgende keer echt, I promise!

Dit zijn notitieboekjes die heb ik gekregen voor kerst. Ze komen uit Engeland. Ik heb besloten om ze vol te schrijven en weg te geven. Zo heb ik er al eentje voor moederdag gegeven, voor scriptiestress aan een vriendin en voor gewoon, omdat het kan.

Schattig trommeltje met lolly’s dat ik heb gekregen van mijn broer en zijn vriendin toen ze in Spanje op vakantie waren.

Eén van de drie Beatletassen die ik heb. Waarvan er twee kapot zijn. Klein detail.

Dit is niet voor niets een fashionblog, dus ik moet ook wel kleding laten zien. Van links naar rechts: wereldberoemd jurkje dat in de Vogue heeft gestaan (nee, ik verzin dit niet en het is ook een wonder dat ik het weet, want ik lees de Vogue helemaal niet!), nieuw jurkje, kerstgalajurkje van een paar jaar geleden. Ja, mijn kleding past bij de kleuren van mijn kamer. Matchen tot het maximum noemen we dat.Dit masker komt uit Venetië. Ik zet het nooit op, want zo’n klein hoofd heb ik nou ook weer niet. Gekregen van mijn beste vriendin van vroegahhhh.Dit, lieve mensen, zijn nou boeken. Ja, van die dingen van papier (!!! Weten jullie nog wat dat is?) die mensen vroeger lazen in plaats van een e-reader te gebruiken (wat een gekkerds). Later worden ze goud waard, want zeldzaam. Ik moet bekennen dat ik af en toe (elke dag) een boek lees. Ik weet het, gênant!

Dit was dan Roomraiders, Laura’s versie. Ik vrees dat de lijst MTV-programmatitels die met kamers te maken hebben bijna op zijn, maar wie weet komt er nog een vervolg (mét mijn garage vol dure auto’s natuurlijk).

41 gedachtes over “Roomraiders: Laura’s versie”

 1. Die notitieboekjes zijn zo schattig! En wat je er mee doet is ook leuk. Ik ben wel diep teleurgesteld dat je je boeken niet heel hip op kleur hebt gesorteerd ;)

  1. Ja, dat vind ik altijd een beetje stom :P (en zo hip ben ik dus niet haha) Maar ik heb ze ook niet op alfabetische volgorde, dat zou wel handig zijn.

 2. Die kast heb ik ook! Ik gebruik hem alleen nooit, want hij staat in mijn ouderlijk huis, op mijn slaapkamer.
  De beatlestas is erg tof, jammer dat de overige kapot zijn. Is er geen manier om ze te laten maken?

 3. One room had way too many books in it. As I don’t like people who read… room 1, you’re out!

  Toen ik in mijn ik-kijk-heel-veel-MTV-periode zat, keek ik heel vaak Room Raiders. ^^

 4. Oeeh ik zie ‘This is not a book’ van Keri Smith! Is het een fijn boek? Zelf heb ik ‘Wreck this journal’ en ik vind het geweldig :)

 5. Ik vind je kamer echt leuk, wordt vrolijk van al je spullen. Masker uit Venetië is echt mooi, heb er spijt van dat ik 2 jaar terug niets meegenomen heb…

 6. Ik voer mijn Billy ook veel boeken, allemaal op soort (grote boeken bovenin, dan woordenboeken, kinderboeken enzovoort). Dit is trouwens ook wel een grappig idee voor mijn blog, misschien doe ik er wat mee ^^;

 7. Wauw, bijna een hele ontdekkingsreis door je kamer. Leuk dat je ons mee nam. Ik ben wel heel benieuwd naar je Jaguear en Rolls Royce en de inhoud van je koelkast. WAcht, dat is natuurlijk een ander MTV programma. Foutje :P

 8. Grappig, dat masker uit Venetië heb ik ook! Zit weliswaar nog in 1 van de verhuisdozen maar nu ik het zo bij jou zie moet ik dus nodig nog een paar dozen gaan uitpakken! En ja, voor mij ook nog lang een e-reader hoor! Er gaat niks boven een echt boek!

 9. Leuk, leuk! En this is not a book is toch zo’n soort knutselboek? Ik heb van Keri Smith ‘Wreck this journal’ waarin het me nog vies tegenviel hoe moeilijk het was om een boek bewust kapot te maken. Ik dacht ‘dat doen we even’ maar het gaat ontzettend tegen de natuur van een boekenliefhebber in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.