Lauradenkt.nl bestaat drie jaar! (+ winactie)

Eggers - De Cirkel (fel)rp_Half-zwart2_zps0503716b.jpg9200000015511803

Jaaaa, mijn blog bestaat over een kwartier (24 maart) drie jaar! En daar gaan jullie van profiteren! Ik mag, namens mijn stageplaats Dutch Media Books, drie boeken verloten.  Ik heb gekozen voor de boeken die ik zelf heeeel goed vind en waarvan ik hoop dat jullie dat ook vinden.

1. Dave Eggers – De Cirkel (Uitgeverij Lebowski).
Hoe zou de verdere ontwikkeling van internet en social media eruitzien? Hopelijk niet zoals Dave Eggers beschrijft in De Cirkel. Lees  hier wat ik van het boek vond.

2. Sally Green – Half Zwart (Uitgeverij Moon).
Nathan is het kind van een witte én een zwarte heks. Dat wordt niet geaccepteerd in de wereld waar witte heksen de ‘goeden’ zijn. Meer weten? Lees deze blog die ik er laatst over schreef.

3. Markus Zusak – De Boekendief (Uitgeverij The House of Books).
Deze komt de verfilming van dit boek uit, maar je kunt beter eerst het boek lezen. Het verhaal wordt verteld door De Dood en gaat over de tijd voor/tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het pleegkind Liesel begint interesse te krijgen in boeken, terwijl om haar heen de oorlog dood gaat. Wat voor gevolgen dat heeft? Doe mee met de winactie zou ik zeggen en kom erachter!

Het enige dat je moet doen om kans te maken, is hieronder reageren. Iedereen mag meedoen (behalve medewerkers van Dutch Media Books en vervelende mensen)! Laat wel even weten welk(e) boek(en) je graag zou willen winnen. Over een week kies ik de winnaars uit, die van mij een mailtje zullen ontvangen. Vul dus een geldig e-mailadres in, anders gaat je prijs naar iemand anders. Succes!

(je krijgt bovendien gratis karmapunten als je me feliciteert)

61 gedachtes over “Lauradenkt.nl bestaat drie jaar! (+ winactie)”

 1. (Alvast, maar om nou eerst nog 7 minuten te wachten – al reageer ik normaal ook pas de volgende dag, maar nu ben ik excited) gefeliciteerd! Ik ben super benieuwd naar De Cirkel en complimenten voor zo’n fijne winactie!

 2. Van harte gefeliciteerd, op naar de volgende drie jaar!! Toch knap dat je zoveel inspiratie kunt vinden =)
  Ik heb er al twee keer mee in mijn handen gestaan, maar ben nog niet tot koop overgegaan: De Cirkel van Dave Eggers!

 3. Gefeliciteerd en ga vooral door!

  Ik wil wel meedoen voor de cirkel. Zal ik voor de volledigheid ook nog even al je posts op Bloglovin’ liken?

 4. Als je nou even een ingebeelde Facebookpagina aanmaakt, like ik die in gedachten. Is dat goed voor een extra kans? Haha.

  Gefeliciteerd! Ik heb geen idee meer hoe ik ooit op je blog terechtgekomen ben, maar ik volg je in elk geval al een eeuwigheid.

  Ik doe graag mee voor ‘Half Zwart’ en ‘De Boekendief’.

 5. Jaaaa, drie jaar! Gefeliciteerd! Dat er nog maar drie jaren bij mogen komen!
  En supertoffe stage trouwens, boeken boeken boeken jaaaa.
  Ik kan eigenlijk niet zo goed kiezen, maar ik doe graag mee voor De Cirkel (want superduperfascinerend lijkt dat me) en De Boekendief, want die wil ik al heel lang lezen, maar het komt er elke keer niet van. Nogmaals gefeliciteerd!

 6. Jeeeej gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk :) Op naar nog vele jaren bloggen :)

  Enne, natuurlijk doe ik mee met de winactie ;) Als ik win, zou ik De cirkel graag willen winnen :)

  (wat veel smileys…)

 7. Hoi Laura, gefeliciteerd met je derde verjaardag! Dat je maar een grote meid mag worden:-).

  Ik wil graag ook een boek winnen, mmaar ze lijken me alle drie even leuk! Dus ik hoop dat er eentje overblijft;-).

 8. Ooooh wat leuk, gefeliciteerd met je blogverjaardag Laura! Ik hoop dat er nog vele jaren bij komen (maar echt: ga alsjeblieft door met schrijven!)
  De cirkel lijkt me een heel gaaf boek trouwens, ik ben benieuwd (:

 9. Gefeliciteerd met je jubileum! Drie jaar alweer, wauw! Dat is hard gegaan zeg. Ik heb een voorkeur voor de boekendief, heb laatst de film gezien en dat gaat compleet tegen mijn principe in van eerst boek lezen – > dan pas film kijken. Dus dat moet ik maar even inhalen ;-).

 10. Gefeliciteerd! Dat er nog veel mooie berichtjes mogen volgen!
  Ik heb alle drie de boeken nog niet gelezen, dus als ik er één win mag je me verrassen :)

 11. Drie jaar, gefeliciteerd! Aan de give away doe ik even niet mee, ik won tenslotte de vorige keer al een prachtig boekje bij je (waarvoor nogmaals dank, ik heb het met plezier gelezen). Heel veel succes met je stage, het bloggen en al het andere waar je mee bezig bent.

 12. Ik ben natuurlijk de zoveelste in de rij (zo zie je maar weer hoeveel mensen je blij maakt met je blog xd) maar van harte gefeliciteerd met drie jaar bloggen! Wat is er veel gebeurd in de tijd, van ik die als (halve) blogger altijd geniet van je blogberichtjes tot een quote in de Quest!!

  Ik zou ook graag meedoen aan de winactie, superleuk van jou en je stageplek! :D Het is alweer sinds het boek voor mijn diploma-uitreiking geleden dat ik echt ter ontspanning een heel boek gelezen heb (shame on me!), dus dit is een mooie kans voor een nieuw boek. De Cirkel of De Boekendief zouden mij erg leuk lijken. :)

 13. Ik lees nog steeds mee, maar reageer niet altijd. Toch moet ik je natuurlijk wel even feliciteren met je drie jaar bloggen en als ik mee mag doen dan ga ik voor de Boekendief.

 14. Gefeliciteerd! 3 jaar alweer, wauw :)
  Ik doe mee, leuk! Het maakt me eigenlijk niet uit welk boek ik kan winnen, ze lijken me alle drie heel tof!

 15. Jemig, drie jaar alweer, van harte gefeliciteerd! Dat er nog maar veel leuke, knotsgekke en inspirerende stukjes mogen verschijnen :) En damn, je maakt de keuze wel lastig hoor!

  * wikt / weegt *

  Ik zou dan graag De Cirkel winnen. daar wordt op mijn redactiewerkvloer over geroepen, dus ben benieuwd :)

 16. Lieve Laura (1 karapunt), Van harte gefeliciteerd met drie jaar http://www.lauradenkt.nl. (1 karmapunt). Ga vooral zo door.. (nog 1 punt).

  Ondanks de niet zo positieve recensie van Perrongeluk zou ik graag, mocht ik winnen, Half Zwart ontvangen, al lijken mij de andere twee boeken ook interessant en boeiend.

 17. Gefeliciteerd! Ik doe natuurlijk graag mee, alledrie de boeken lijken me wel wat, dus het maakt me eigenlijk niet uit. Met een lichte voorkeur voor half zwart laat ik me graag verrassen als ik zou winnen :)

 18. Gefeliciteerd! En wat een toffe stageplaats heb jij, ik word er een beetje jaloers van.
  Ik doe natuurlijk mee, en dan voor De Boekendief, want die heb ik nog niet uit dit rijtje ;)

 19. GEFELICITEERD!!! Je bent nu een echte blogpeuter. Nog maar 1 jaartje voor je naar de basisschool mag ;) Maar de enige reden waarom ik reageer is natuurlijk de winactie ;)
  Ik kan niet kiezen tussen de boeken…met name omdat ik alle genres wel leuk vind. Dus mag ik voor alle 3 meeloten?

 20. Oooh, wat onwijs leuk dat je blog drie jaar bestaat! Altijd even actief geweest? De mijne bestaat namelijk ook al een aantal jaar, maar dan wel met grote gaten (ik ben eigenlijk de laatste tijd pas heel actief. Ook ánders actief, eerst waren het voornamelijk gedichten en nu heel andere dingen.)

  Ik ben heel benieuwd naar het boek Half Zwart! Zoals ik daar ook al had gereageerd ben ik normaal niet zo van de fantasy, maar wil ik dit boek best een kans geven ;).

  Krijg je nou van je vriendje 3 paaseieren om het te vieren? ;)

  Groetjes Anieke

  1. Ja, eerst was ik zelfs nog actiever dan nu! Ik heb meer dan anderhalf jaar dagelijks geblogd, maar ging om de dag bloggen toen ik aan mijn vorige stage begon.

   Haha, goed idee, ik ga het van hem eisen!

   1. Heel goed! Je bent een independent woemen dus je mag wat van je laten horen :p Ik denk dat ik de mijne ook maar eens flink onder druk ga zetten (lang leven doorslaande vrouwenemancipatie, haha! nee hoor, hij mag er ook wel een)

 21. Wauw, alweer 3 jaar. Gefeliciteerd Laura! Ik lees hier nog steeds met heel veel plezier! :)
  Normaal gesproken ben ik niet zo van het meedoen aan winacties, maar als echte boekenwurm kan ik deze natuurlijk niet overslaan. Ik doe dus graag mee en eigenlijk spreken alle drie de boeken me wel aan.

 22. OH!! Ik wil Dave Eggers – The Circle al heel lang HEEL graag (dat kun je zelfs nalezen. Kijk maar: http://paperblanks.tumblr.com/post/75611244947/detox#disqus_thread – wachtwoord: leegzwembad (sssttt)) en dan onder het kopje “Geld/werk”) !!!!! :)

  Ok deze reactie is dus lekker uit eigenbelang, dus om het een beetje goed te maken: gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! (En ik lees je al heel lang, maar ik reageer nooit, en dit klinkt als geslijm om meer kans te maken maar het is gewoon hartstikke waar).

 23. Gefeliciteerd! 3 jaar is al echt een tijd! (Hup, die karmapunten zijn binnen haha).
  Ik doe graag mee voor De Cirkel en De boekendief!
  (nu ben ik niet meer een echt stille volger (A))

 24. hip hip hoeraaaaa voor Lauradenkt. Op de volgende drie jaar! (heeft Nico je ook al feliciteerd?)

  Ik ga voor de Cirkel omdat Dave Eggers awesome is en ik geen een Nederlandse boek op mijn to read stapel heb.

 25. Gefeliciteerd! Ga zo door, met lekker vaak een boekreview! Ik doe graag mee met deze leuke winactie, ben heel benieuwd naar Half Zwart!

 26. Gisteren bij biekhandel Waanders in de Broere
  een boekhandel te Zwolle in een kerk!
  ( ga er eens kijken laura …eeg bijzonder)
  kwam ik het boek tegen.
  Ik was verkocht en het staat nu op mijn lijstje.
  Cirkels…
  een lijn zonder einde
  Waar is het begin?
  In welke hoek
  moet je zoeken?
  Ik denk binnenin…

 27. Wat gaaf, gefeliciteerd! Waarom heb ik je blog nog niet eerder ontdekt D: ?
  Anyway, ik doe heel graag mee voor het boek De Boekendief! Ik wil zo graag de film gaan kijken maar toch wil ik eerst het boek lezen, haha ^^

 28. Gefeliciteeeeeerd! Ik wil echt al de hele week reageren maar ik zie deze post elke keer op mijn telefoon en dan denk ik ahhhh dat is toch niet handig via mijn smartphone want dan kan ik helemaal niet al die like dingen doen maar daar vraag jij dus helemaal niet om oeps sorry. Alleen daar al om verdien je een applausje :) Ik en mijn lazy ass willen toch wel graag meeloten voor De Cirkel :)

  1. Ja, ik heb er echt een hekel aan als mensen dat doen bij winacties. Ik houd winacties om mijn lezers te bedanken, niet om promotie te maken voor mijn blog. Dus vandaar! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.